• Nedavno
Cimkiz Kids skijalice, dječake Djevojke Zimske skijaške čarape za skijanje na otvorenom na otvorenom

Cimkiz Kids skijalice, dječake Djevojke Zimske skijaške čarape za skijanje na otvorenom na otvorenom

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

85% pamuk, 6% poliester. Samo ručno pranje. 【Podaci o veličini】 Molimo pogledajte našu listu veličine za odabir pravog proizvoda. Skijaške čarape idealne su za djecu u dobi od 3-13, XS za u dobi 3-5, s za u dobi od 6 do 9 i M za uzraste od 10-13. 【Napredna proizvodnja, ekstremna udobnost】 Skijaške čarape naših djeteta izrađene su od prirodnog čistog pamuka (85% pamuk, 6% poliestera, 4% spandex, 3% najlon, 2% gume), nakon naučnog proračuna za Koža, ne piluju, meka i udobna, topla i prozračna, nema mirisa i lako se čistim. 【Pokloni】 : Naše čarape su visokog kvaliteta i lijepim i lijepim pogledom, imate više izbora za odabir poklona za svoju djecu, naši proizvodi su lijepo pakirani, a ako vaša djeca u zimi uživaju na otvorenom, našim proizvodima će biti Odličan poklon. 【Racionalni dizajn】 Dizajn golog dijela noge u obliku noge čini da se čarape odgovaraju, a kružni elastični dizajn čarape osigurava dugoročnu upotrebu bez brige, oproštaj za klizanje i deformaciju, bez pisca tehnologije , zadebljanje čarapa, smanjenje vibracija i poboljšanje otpornosti na habanje. 【Topli savjet】 Izrađujemo najbolje skijaške čarape, pružaju najbolju uslugu, a 100% podržavaju naše proizvode, ako imate bilo kakvih pitanja o upotrebi kvaliteta proizvoda, kontaktirajte nas i zamijenit ćemo ih besplatno.

Više detalja

Izbor kupaca

Defeet Areautor 3 Townee

KM 0.33

Poliester, najlon Mašinsko pranje Boja : Neon žuta / procesa plava Mašinsko pranje hladno, suhi nisko izbjeljivač, omekšivači ili oštri deterdženti 60% najlona, ​​39% reciklira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.