• Nedavno
Sockguy Unisex Hiker vunene čarape

Sockguy Unisex Hiker vunene čarape

Zahvalnost:
KM 6.57

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Maname i prirodni materijali. Strojno pranje. Vrhunska kvaliteta - izrađena od 75% turbowool, superiorna mješavina od 50% polipropilena i 50% merino vune, pružajući izuzetnu zlu i izdržljivost. Sjajna izdržljivost - ukupna izgradnja vunene pločice je pet puta veća od snage i izdržljivosti samo merino vune. Visina manžeta mjeri 3 inča. Odlična udobnost - bez smanjenja i bez rashladne čarape, ove čarape će zadržati noge suve i tople u svim vremenskim uvjetima. Dugotrajne čarape - ovaj par je čarape za performanse tokom cijele godine kako bi vas ljeti zagrijali zagrijavači i hladnije. Različiti dizajni - Naša kolekcija vunenih čarapa dostupna je u širokom rasponu dizajna, boja i veličine da odgovaraju vašim željama. Maname i prirodni materijali. Strojno pranje. Vrhunska kvaliteta - izrađena od 75% turbowool, superiorna mješavina od 50% polipropilena i 50% merino vune, pružajući izuzetnu zlu i izdržljivost. Sjajna izdržljivost - ukupna izgradnja vunene pločice je pet puta veća od snage i izdržljivosti samo merino vune. Visina manžeta mjeri 3 inča. Odlična udobnost - bez smanjenja i bez rashladne čarape, ove čarape će zadržati noge suve i tople u svim vremenskim uvjetima. Dugotrajne čarape - ovaj par je čarape za performanse tokom cijele godine kako bi vas ljeti zagrijali zagrijavači i hladnije. Različiti dizajni - Naša kolekcija vunenih čarapa dostupna je u širokom rasponu dizajna, boja i veličine da odgovaraju vašim željama.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.