• Nedavno
Javie 76% Merino vunene čarape za kompresiju 15-20mmhg Beširan nožni prst za žene i muškarce

Javie 76% Merino vunene čarape za kompresiju 15-20mmhg Beširan nožni prst za žene i muškarce

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čista crna : 80% Merino vuna, 9% poliester, 8% Spandex, 3% najlon; Brown : 76% Merino vuna, 11% poliester, 9% Spandex, 4% najlon. Comfort Material - Javie Socks izrađene su od 80% merino vune, što je mnogo prozračivije i meko od ostalih pamuka pomaže ublažiti umorne, bolne noge i manje oticanje stopala, gležnja i nogu; Tokom trudnoće pomaže u sprečavanju varikoznih vena i vena. Oporavi mišići mogu se opustiti i krv slobodno teče. Ove su čarape odlične za podršku nogama, smanjujući umor, bolove, grčeve i sprečavanje povreda istovremeno. Sjajan kvalitet - Naše čarape su ultra meka i zagarantovano je biti 100% udoban! Izdržljivi su i jednostavni za brigu o pranje mašine. Savršen poklon za vašu porodicu, partnera i prijatelje koji su na nogama cijeli dan!. Čista crna : 80% Merino vuna, 9% poliester, 8% Spandex, 3% najlon; Brown : 76% Merino vuna, 11% poliester, 9% Spandex, 4% najlon. Comfort Material - Javie Socks izrađene su od 80% merino vune, što je mnogo prozračivije i meko od ostalih pamuka pomaže ublažiti umorne, bolne noge i manje oticanje stopala, gležnja i nogu; Tokom trudnoće pomaže u sprečavanju varikoznih vena i vena. Oporavi mišići mogu se opustiti i krv slobodno teče. Ove su čarape odlične za podršku nogama, smanjujući umor, bolove, grčeve i sprečavanje povreda istovremeno. Sjajan kvalitet - Naše čarape su ultra meka i zagarantovano je biti 100% udoban! Izdržljivi su i jednostavni za brigu o pranje mašine. Savršen poklon za vašu porodicu, partnera i prijatelje koji su na nogama cijeli dan!.

Više detalja

Izbor kupaca

Falke muns ess trekking - TK2

KM 14.99

40% polipropilen, 28% akril, 22% vune, 9% poliamid, 1% elastan Uvezeno Nema zatvaranja zatvaranja Mašinsko pranje Jednobojno pakovanje toplim pješačkim čarapama za muškarce i tinejdžer

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.