• Nedavno
Demarini 2022 Zoa BBCOR bejzbol palica - 30 , 31, 32 , 33, 34

Demarini 2022 Zoa BBCOR bejzbol palica - 30 , 31, 32 , 33, 34

Zahvalnost:
KM 39.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dvodijelna kompozitna konstrukcija : Dizajnirana za poboljšanu raspodjelu težine koja omogućava veliku ravnotežu, brzinu šišmiša i cijevi za barel. Kontinuirana bačva za cijev od vlakana : Duge, neprekine duljine vlakana osiguravaju bačvu vrhunsku snagu, krutost i dosljednost u većem optimiziranom pogodanskom području. Anomaly Kraj poklopca : mješavina izdržljivih i laganih materijala održava integritet barela i optimizira performanse. Dvodijelna kompozitna konstrukcija : Dizajnirana za poboljšanu raspodjelu težine koja omogućava veliku ravnotežu, brzinu šišmiša i cijevi za barel. Kontinuirana bačva za cijev od vlakana : Duge, neprekine duljine vlakana osiguravaju bačvu vrhunsku snagu, krutost i dosljednost u većem optimiziranom pogodanskom području. Anomaly Kraj poklopca : mješavina izdržljivih i laganih materijala održava integritet barela i optimizira performanse. Sustav prevladavanje. Predstavljamo 2022 Demarini ZOA (-3) BBCOR bejzbol palicu, podebljana nova ponuda u kompozitnom BBCOR liniji. ZOA, Uvod u najnoviju generiranje bejzbol palica, sadrži inovativnu kontinuiranu kompozitnu bačvu za isporuku elitne kombinacije snage, brzine šipke i kontrole barela. Kroz svoj građevinski proces, kontinuirani kompozit vlakana nudi izduženi profil barela, a kruti kompozitni materijal omogućava maksimalni prenos energije na kontaktu. Za igrače koji žude za ogromnim udarcem i osjećajem kompozita, 1522. godine ZOA donosi ekstremnu dosljednost i performanse.

Više detalja

Izbor kupaca

Marucci Dynamo Bat Pack

KM 44.99

Svaki paket Dynamo BAT dolazi standardno s časti igre za igru ​​i USA zastava u SADu i mogu se lako personalizirati dodatnim marucci flasterima Vojna inspirirana zakrpa za kuku i petlju

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.