• Nedavno
Marucci 2022 CAT USA 2 5/8 Barrel -11 Tee Ball Bat

Marucci 2022 CAT USA 2 5/8 Barrel -11 Tee Ball Bat

Zahvalnost:
KM 29.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

AZ105 legura, najjači aluminijum na liniji marucci šifrom, omogućava tanjim zidovima barela, veću brzinu odgovora i bolju trajnost. MULTI-Promjenjivi zidni dizajn stvara prošireno slatko mjesto i tanji zidovi cijevi koji su više praštaju nakon kontakta u središtu. Izgradnja barela bez prstena omogućava više barela fleksibilna i povećava performanse bez "mrtvih" mrlja. Precizni balansirani barel rezultira u donjem m.o.i. i uravnotežen osjećaj za preciznost i kontrolu. Druga generacija AV2 ANTI-vibracijska gumba sadrži nadograđeni, fino podešeni harmonični sistem za prigušivanje za bolje osjećaj i manje negativne vibracijske povratne informacije (samo kuglica za tee). Maruccijeva mačja linija pruža najkvalitetniji američki bejzbol certificirani metal na raspolaganju.

Više detalja

Izbor kupaca

Marucci Dynamo Bat Pack

KM 44.99

Svaki paket Dynamo BAT dolazi standardno s časti igre za igru ​​i USA zastava u SADu i mogu se lako personalizirati dodatnim marucci flasterima Vojna inspirirana zakrpa za kuku i petlju

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.