• Nedavno
Marucci muški standardni Apex Alete Apex kratki bejzbol pant

Marucci muški standardni Apex Alete Apex kratki bejzbol pant

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

88% poliester, 12% spandex. Napravljeno u sad. Zatvaranje prekidača. Mašinsko pranje. Konusna noga i bedro za čvršće stane. Lagana tkanina rastegnuta od 88% poliestera i 12% spandex za veću pokretljivost. Dvostruki priključak za zatvaranje sa unutrašnjom silikonskim trakama za održavanje dresa ugušenog. Konstrukcija dvostrukog koljena za izdržljivost. Elastični donji hitovi ispod koljena. Počeli smo u radionici sa besprijekornim komadom javora i izgradili naše ime na konzistenciju i izradu, nikada ne stavljajući našu pečat odobrenja na šišmiš koji nije bio savršen. Ta opsesija je Marucci učinila broj 1 šišmiš u velikim ligama. Ista posvećenost kvaliteti i razumijevanju potreba igrača dizajnirana je u svaki drveni šišmiš koji proizvodimo.

Više detalja

Izbor kupaca

Marucci Dynamo Bat Pack

KM 44.99

Svaki paket Dynamo BAT dolazi standardno s časti igre za igru ​​i USA zastava u SADu i mogu se lako personalizirati dodatnim marucci flasterima Vojna inspirirana zakrpa za kuku i petlju

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.