• Nedavno
Smiješni šeširi za muškarce vezeni Kamiondžijski šešir pokloni za žene golf bejzbol kapa

Smiješni šeširi za muškarce vezeni Kamiondžijski šešir pokloni za žene golf bejzbol kapa

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

50% Poliester, 50% Pamuk. Uvezeno. Kopča za zatvaranje. Samo Ručno Pranje. [Visokokvalitetni materijali] : naša moderna klasična bejzbol kapa umiruje u udobnosti od 100% pamuka, a istovremeno održava odgovarajuću ravnotežu za one koji uživaju u prirodnom opuštenom kroju. Pamučna bejzbol kapa je konstruisana tako da formira zakrivljenu novčanicu završenu kopčom podesivim zatvaračem kaiša na poleđini koji je jednostavan za korišćenje. [Jedinstveni dizajn] : sa jedinstvenim dizajnom veza i vezenim zakrpom. Ovaj snapback šeširi na vrhu za dodatnu prozračnost. Nema više znojenja, nema više neudobnih šešira. Nosite ovu smiješnu izreku priznajte da bi život bio dosadan bez mene kapa da izrazim vaš smisao za humor i ličnost. [Podesiva snapback kapa] : podesivo zatvaranje kopče, jedna veličina odgovara većini. Obim kape 55-60cm/21,6-23,6", udoban svakodnevni kroj. Uniseks dizajn čini ga prikladno savršenim i za muškarce i za žene. [Prilika] : smiješna izreka priznajte da bi život bio dosadan bez mene šešir je odličan početak razgovora u posebnoj prilici. Sudjelujte u zabavi na otvorenom, košarci, fudbalu, igrama s loptom, šeširu za plažu, Hip-hopu , golfu, Bejzbol kapi, trčanju, jahanju, planinarenju, penjanju ili samo za ležernu odjeću. Odlično za proljeće, ljeto, jesen, ne hladnu zimu. [Funny Hat] : smiješna izreka priznaj život bi bio dosadan bez mene kamiondžije za muškarce, žene, kćer, sina, prijatelja, aktiviste za ljudska prava i saveznike. Pokažite svoju pravu prirodu i budite ponosni na to sa ovom smiješnom izrekom priznajte da bi život bio dosadan bez mog šešira. Bilo da ste u potrazi za savršen božićni poklon, ili slavi rođendan smo vam pokriveni. Kliknite na dugme Dodaj u korpu i kupite svoje kape već danas! 100% kupovina bez rizika Dobrodošli u našu trgovinu ovdje, imamo apsolutnu vjeru u kvalitet naše uznemirene Bejzbol tata kape, vrhunskog pamuka, smiješnog logotipa i nježnog osjećaja donose i modu i udobnost u vaš dan. Garancija Kvaliteta Snažna Praktičnost, Upotrebljiva U Svim Godišnjim Dobima, Dizajn Oduška, Nije Zagušljiv, Lagan I Jednostavan Za Promjenu, Jednostavan Za Nošenje, Moderan Tip Šešira.

Više detalja

Izbor kupaca

Otto Cap mens Trucker

KM 1.00

Poliester, Mreža, Najlon Snap zatvaranje Pogledajte donji odjeljak opisa; za specifikacije proizvoda i detalje Svaki stil ima mnogo varijacija boja, dostupnih štampanih i vezenih šešira

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.