• Nedavno
Boba Life Bejzbol Kapa Vezeni Tata Šešir Kvalitetna Pokrivala Za Glavu

Boba Life Bejzbol Kapa Vezeni Tata Šešir Kvalitetna Pokrivala Za Glavu

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. ? Velika slamka, veliki snovi! Za predivan snimak vašeg omiljenog ukusa čaja sa mehurićima, stavite bejzbol kapu kaki tata šešira koja je prepuna bisera mudrosti. Priuštite si čep čaja za sve zabavne dane koji su pred nama. ? Sa CHOKOM.Poklopci Boba tema kape, prigrlite svoje raspoloženje sa slatkim i savy pokrivala za glavu. Naše bejzbol kape su napravljene od 100% pamuka i imaju podesivu traku za kopču na leđima za sigurno opuštanje. ? [PREMIUM materijali] - neka naša fina pamučna tkanina štiti osetljive glave od ultraljubičastih zraka i drugih ostataka. Osjećajte se opušteno s laganom navlakom za bejzbol kapu koja je savršena za svakodnevne aktivnosti, sastanke, kafiće, studijske grupe i još mnogo toga. ? Naša filozofija je jednostavna. Cilj nam je da obezbedimo šešire koji ispunjavaju vaš smisao za modu. Jer smo svi o onome što tražite. Molimo pogledajte našu stranicu brenda za više trendova stilova i beskrajan izbor boja!. ☀️ [Pokrili smo Vas] - naši svuda oko meke obične kape pomoći će vam od vanjskih sunčevih zraka i UV svjetla. Bejzbol kapa je osigurana da pokriva oko 99,9% UPF 50+ zaštitu od Sunca, što pruža odlično potpuno prekrivanje lica, vrata i drugih osjetljivih područja. ? Ovdje u CHOKU.Poklopci, naš izbor dizajna bejzbol kapa se rukuje, pakuje i isporučuje sa najvećom pažnjom i pažnjom na detalje upravo ovdje u SAD-u. molimo vas da nam stvorite najbolje iskustvo za vas i javite nam kako nam ide!.

Više detalja

Izbor kupaca

tučak Ženska sportska kapa

KM 4.67

75% Poliester, 25% Najlon Uvezeno Zatvaranje čičaka Samo Ručno Pranje Puni obod za zaštitu od sunca Stretchmesh zadnje ploče za prozračnost i komfor Podesivo elastično zatvaranje leđ

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.