• Nedavno
Columbia Unisex-mrežasta kapa sa logotipom za odrasle PFG-visoka kruna

Columbia Unisex-mrežasta kapa sa logotipom za odrasle PFG-visoka kruna

Zahvalnost:
KM 12.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da vidite politiku povratka za stavku. 100% Pamuk; 100% Poliester. Uvezeno. Zatvaranje na navlačenje. Samo Ručno Pranje. Kapa za pecanje : dizajnirana imajući na umu ribolov, PFG mrežasta kapa pruža svuda oko velike zaštite za glavu. Savršeno unaprijed formirana novčanica : birana i spremna za rad, ova kapa ima savršenu krivulju dizajniranu za račun. Stilizovan za zaštitu funkcije od jake sunčeve svjetlosti i vjetra. Klasični dizajn : novčanica dolazi umotana u izdržljivo pamučno tkanje, sa osam linija šavova za dugo habanje i izdržljivost . Kapa za predane, strastvene, prave entuzijaste na otvorenom. Columbia PFG imenjak istaknuta. Fleksibilna i prozračna : elastanska mrežasta tkanina nudi veliku prozračnost za udobno prekrivanje bez nakupljanja toplote. Dvije veličine za sve : dostupan za odrasle i mlade, Flexfit dizajn uklanja snimke i čičak, te nudi čisto krojenje i moderan izgled. Bilo da vezujete savršeni mamac, radite na svojoj glumačkoj ekipi ili obavljate poslove po gradu, Ova PFG mrežasta kapa je napravljena za strastvene ribare i žene na umu. Stvorene za ribolovce, ove kape dolaze s unaprijed formiranim novčanicama, Flexfit® sistemom, različitim amblemima usmjerenim na bočne ribolovce i dizajnom otpornim na vodu. Dostupno u širokom rasponu boja i uzoraka, kao i veličine za odrasle i mlade.

Više detalja

Izbor kupaca

Maui Jim Kapa Za Bejzbol

KM 34.30

100% pamuk Uvezeno Kopča za zatvaranje Polarizirano Samo Ručno Pranje Kliknite na vezu Maui Jim iznad da posjetite našu trgovinu brendova, gdje možete pronaći cijeli naš katalog sunča

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.