• Nedavno
tučak Ženska sportska kapa

tučak Ženska sportska kapa

Zahvalnost:
KM 4.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

75% Poliester, 25% Najlon. Uvezeno. Zatvaranje čičaka. Samo Ručno Pranje. Puni obod za zaštitu od sunca. Stretch-mesh zadnje ploče za prozračnost i komfor. Podesivo elastično zatvaranje leđa. Unutrašnja traka za znoj koja vlaži vlagu. Dužina oboda : 7 cm/3". Držite toplotu i odsjaj sa treninga u ženskoj šalici. Rastezljiva, lagana konstrukcija dizajnirana je za jačanje ventilacije i brzo sušenje, sa mrežastim bočnim panelima i upijajućom unutrašnjom trakom za znoj.

Više detalja

Izbor kupaca

Biljka Tata Tata Šešir Crna

KM 1.67

100% pamuk Proizvedeno u SADu Kopča za zatvaranje Samo Ručno Pranje Prethodno Zakrivljeni Vizir Nestrukturirani, Sa Šest Panela, Niskog Profila 100% BioOprani Chino Keper Pamuk SamoTkanin

Otto Cap mens Trucker

KM 1.00

Poliester, Mreža, Najlon Snap zatvaranje Pogledajte donji odjeljak opisa; za specifikacije proizvoda i detalje Svaki stil ima mnogo varijacija boja, dostupnih štampanih i vezenih šešira.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.