• Nedavno
Šampion Kubni Keper Tata Kapa Crna Jedna Veličina

Šampion Kubni Keper Tata Kapa Crna Jedna Veličina

Zahvalnost:
KM 14.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Kopča za zatvaranje. Mašinsko Pranje. Champion muška zakrivljena kapa od 100% pamuka. Natpis prvaka print front. Strukturirana kruna. 5 ploča sa ušicom za ventilaciju. Opušten fit. Unaprijed zakrivljena novčanica. Brendirano snimanje. Unutrašnje i nazad označavanje. Karakteristike podesivo zatvaranje klizača i kopče može se lako podesiti po širini, pogodno i za muškarce i za žene. Hemijsko Čišćenje. Šampion je američki proizvođač odjeće, specijaliziran za sportsku odjeću. Uzmite sebi Jedan od najljepših izgleda u uličnoj odjeći, s podesivim šeširom Champion Classic od 100% pamuka. Ovaj klasični šešir za grafičke performanse naglašen je logotipom šampiona na prednjoj strani veličina : Jedna veličina Boja : Crna Materijal : 100% pamuk unutrašnji šav (donji dio) : dužina rukava (vrhovi) : stil : bejzbol kapa MSRP : $ provjerite specifičnosti predmeta za više detalja o mjerenjima.

Više detalja

Izbor kupaca

tučak Ženska sportska kapa

KM 4.67

75% Poliester, 25% Najlon Uvezeno Zatvaranje čičaka Samo Ručno Pranje Puni obod za zaštitu od sunca Stretchmesh zadnje ploče za prozračnost i komfor Podesivo elastično zatvaranje leđ

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.