• Nedavno
Tommy Hilfiger Muška pamučna Avery Podesiva bejzbol kapa

Tommy Hilfiger Muška pamučna Avery Podesiva bejzbol kapa

Zahvalnost:
KM 37.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Uvezeno. Podesivo zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Avery Bejzbol šešir Tommyja Hilfigera bestseler je iz godine u godinu zahvaljujući ikoničnom vezenju zastave logotipa, klasičnom izgledu i podesivoj konstrukciji. Ovo je jedan suštinski da je teško pobijediti. Svakodnevni favorit : savršena ravnoteža udobnosti i stila čini ovu Tommy Hilfiger kapu za muškarce pogodnom za svakodnevno nošenje. COOL COMFORT : napravljen od čistog, 100% pamučnog platna sa konstrukcijom od šest ploča, ventilacionim ušicama i podesivim zatvaračem kaiša, tata šešir Tommyja Hilfigera pristaje na T, ostaje prirodno hladan i drži sunce na odstojanju. FOREVER CLASSIC : Otkrijte vrhunsku mušku bejzbol kapu, koju je tim usavršio u Tommy Hilfigeru—nabavljači klasičnog, američkog cool stila od 1985.godine. Odaberite svoje boje : kupite više nijansi najprodavanijeg muškog šešira Tommyja Hilfigera prije nego što se rasprodaju. Tommy Hilfiger šešir sa našim ikoničnim logotipom zastave. Logo zastava vez. Podesivo zatvaranje trake. Konstrukcija sa šest ploča sa ventilacijskim ušicama. Udobnost i stil čine ovu Tommy Hilfiger kapu savršenom za svakodnevno nošenje. Ovaj tommy šešir je neophodan koji je teško pobijediti.

Više detalja

Izbor kupaca

Flexfit ženska nu kapa

KM 0.33

79% Poliester, 18% Rajon, 3% Spandex Uvezeno Stretch opremljen zatvaranje zatvaranje Ne Perite FLEXFIT JEDAN I JEDINI ORIGINAL Ponovo zamišljena Flexfit bejzbol kapa...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.