• Nedavno
WHISKEY BENT HAT CO. Cali Podesivi Šešir

WHISKEY BENT HAT CO. Cali Podesivi Šešir

Zahvalnost:
KM 17.43

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mesh. Snap zatvaranje. Samo Ručno Pranje. Snapback : za kultni, klasičan izgled. Jedna veličina najviše odgovara : možete kupiti s povjerenjem znajući da vam šešir odgovara po dolasku. Mrežasta podloga : za udobnost i prozračnost. Deep Fit, visokog profila : kapa sa 5 ploča sa prednjom oblogom od buckrama od 47% pamuka, 25% poliestera i 28% najlona. Model : Cali. 2017.godine odlučio sam napraviti nekoliko cool šešira za sebe, porodicu i prijatelje. Već je bilo nekoliko kompanija za šešire, naravno. Takođe je bilo dosta brendova koji su prodavali ranč opremu. Ipak, nijedan od tih brendova ili kompanija zaista nije ponudio, ja ili prijatelji, opremu koja zaista odgovara našem načinu života. A mi nismo komplicirani ljudi. Samo neki tipovi iz malog grada koji vode težak radni život. Znamo kakvi su dugi vrući ljetni dani spašavanja sijena. Znamo kako da se dobro provedemo za vikend. Znamo kako oderati jelena i očistiti ribu. Znamo kako da sakupimo krave po hladnom vremenu kada postoji rupa u ogradi. Zato se nadamo da kada nosite Whisky savijenu opremu živite brend. Ne shvatajte život previše ozbiljno i vrijedno radite. To je ono što radimo i to je ono što smo.

Više detalja

Izbor kupaca

Kangol Opran Bejzbol,

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike Naša kuglična kapa koja odgovar

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.