• Nedavno
cherryy muškarci žene vezeni podesivi Strapback bejzbol kapa ljubitelji sporta poklon ljubitelji košarke šešir

cherryy muškarci žene vezeni podesivi Strapback bejzbol kapa ljubitelji sporta poklon ljubitelji košarke šešir

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Kopča za zatvaranje. Mašinsko Pranje. Klasični dizajn sa izvezenim imenom grada. Napravljen u potpunosti od vrhunskog pamuka. Podesiva kopča za leđa prihvata većinu oblika glave i osigurava udobno prianjanje u svakom trenutku. Bejzbol kapa je lagana i izdržljiva i može se nositi duži vremenski period. Naše sportske kape su dizajnirane sa tkaninom za uklanjanje znoja i mrežastim panelima. Može poboljšati vaše sportsko iskustvo povećanjem prozračnosti tokom fizičke aktivnosti. Sjajan poklon : fantastičan poklon za ljubitelje sporta, pokažite podršku svom omiljenom timu, gradu i Ligi. Ako imate prijatelje koji vole sport, ovo je odlična ideja za poklon. Širok spektar aplikacija, pogodan za razne prilike : naša kapa je idealna za svakodnevne aktivnosti i vježbe na otvorenom, posebno trčanje, golf, teretana, hodanje u Bušu, trčanje i druge sportove. ili ići na bejzbol, biciklizam ili pecati.

Više detalja

Izbor kupaca

Flexfit ženska nu kapa

KM 0.33

79% Poliester, 18% Rajon, 3% Spandex Uvezeno Stretch opremljen zatvaranje zatvaranje Ne Perite FLEXFIT JEDAN I JEDINI ORIGINAL Ponovo zamišljena Flexfit bejzbol kapa...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.