• Nedavno
Nada za lijek astma svijest odraslih muškaraca i žena bejzbol kapu sendvič Pačji jezik

Nada za lijek astma svijest odraslih muškaraca i žena bejzbol kapu sendvič Pačji jezik

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Zatvaranje vezica. Samo Ručno Pranje. Visokokvalitetni poliester. Podesivo zatvaranje : jedna veličina odgovara većini. 100% Poliester Napravljen. Lagan / Izdržljiv / Gladak. Ostanite sigurni na suncu : prestanite riskirati svoje zdravlje i sigurnost šetajući vani bez adekvatne zaštite od sunca. Nosite ovaj udoban šešir tokom svih aktivnosti na otvorenom kako biste zaštitili kožu od štetnih UV zraka i držali kosu dalje od lica i očiju. Napravljen od prozračnog 100% premium poliestera, savršen je pratilac za vaš aktivan životni stil. Najbolji pokloni : dolaze rođendani i praznici? Dostupni u mnogo različitih stilova i izgleda, ovi savršeni šeširi odlična su ideja za poklon prijateljima i voljenima!. 100% poliester.Pogodno za svakodnevno putovanje na posao, mitinge, parade, hip hop ples, rock i punk za sve vrste sportova na otvorenom. Kao što su trčanje, kampovanje, biciklizam, planinarenje, igranje tenisa, golf itd. Savjeti za pranje : ručno pranje recommended.Do ne perite u mašini za pranje veša kako biste sprečili deformaciju šešira.

Više detalja

Izbor kupaca

New Era muške 59fifty

KM 22.05

100% vuna Uvezeno Opremljen zatvaranje 59petasta kapa u modnoj boji 100% vuna Vezeni logo tima sa podignutim vezom ispred Zvanično licenciran od strane Major League Baseball 59 FIFTY je zva

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.