• Nedavno
Peligrosports modni dominikanski štit DatHats šeširi-sportske i modne kape

Peligrosports modni dominikanski štit DatHats šeširi-sportske i modne kape

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Samo Ručno Pranje. O dizajnu : dominikanski štit i Vezenje zastave sa otpornom tkaninom i odličnim završetkom podržali su najvišu tehnologiju na tržištu i više od 20 godina iskustva na tržištu vezenja. O kapici : Visokokvalitetna i otporna tkanina, šest panela, podesivi kaiš. Jedan od najljepših štitova na svijetu vezen u kapicama različitih boja i odlične kvalitete. Ovaj štit osim što je jedan od najljepših štitova svijeta ima značenje u svakom od elemenata koji ga čine. Buket lovora na lijevoj strani i buket palmi na desnoj strani. Grb Dominikanske Republike je heraldički amblem koji predstavlja državu i zajedno sa zastavom i državnom himnom ima kategoriju patriotski simbol.-.|.-. Uno de los escudos más hermosos del mundo bordado en gorras de diferentes colores y de excelente calidad. Este escudo a parte de ser uno de lso escudos más hermosos del mundo encierra significado en cada uno de los elementos que lo componen. Un ramo de laurel en su lado izquierdo y un ramo de palma en su lado derecho. El Escudo de armas de la República Dominicana es el emblema heráldico que representa al país y que, junto con la Bandera y el Himno Nacional, tiene la categoría de símbolo patrio.

Više detalja

Izbor kupaca

Kangol Opran Bejzbol,

KM 0.33

100% pamuk Uvezeno Podesivo zatvaranje Samo Ručno Pranje Savršeno pristaje : naš Bejzbol šešir je prilagođen da savršeno naglasi vaše karakteristike...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.