• Nedavno
Četkica za kosu, 50pcs češa za čišćenje Neto zaštitna četkica za kosu Čišćenje Neto češa za čišćenje Net Prijenosni ljubimci za uklanjanje kose Profesionalni čišćenje papira za čišćenje kose

Četkica za kosu, 50pcs češa za čišćenje Neto zaštitna četkica za kosu Čišćenje Neto češa za čišćenje Net Prijenosni ljubimci za uklanjanje

Zahvalnost:
KM 3.59

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prijenosni alat za uklanjanje kose PET-a : Možete koristiti za češalj jastuka, alat za češljanje kose. Prijenosni alat za uklanjanje kose PET-a : Možete koristiti za češalj jastuka, alat za češljanje kose. Ako imate kućnog ljubimca Kod kuće ovaj se proizvod može koristiti i za brzo pranje kose kućnih ljubimaca. Ako imate kućnog ljubimca kod kuće, ovaj se proizvod može koristiti i za brzo čišćenje kose kućnih ljubimaca. Značajke sa uklonjivim dizajnom, prikladnije je, olakšava upotrebu i čišćenje. Samo trebate staviti list za čišćenje na češalj da biste lako uklonili padnu kosu. Papir za čišćenje četkica za kosu : ukupno 50 listova, može se koristiti za četkicu za četkicu ili kućne ljubimce, dovoljno za upotrebu u određenom vremenskom periodu da biste svoj češalj Materijal netkanog tkanine i fine mreže se ne slažu i nema dobru fleksibilnost. Češalj Čišćenje Neto papira : Značajke sa uklonjivim dizajnom, prikladnije je, olakšava upotrebu i čišćenje. Napominjemo da će se novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i pobrinite se da nećete smetnuti prije nego što naručite. Češljati neto list za zaštitu od neto domaćinstva : Sa ovom mrežom za čišćenje češlja, kosa stavljena na češalj može se očistiti čisto i jednostavnijom za upotrebu od češlja koja se ne čisti, ili se kosa ne može češljati manje. Samo morate staviti list na češalj da biste lako uklonili padnu kosu. Netkani materijal tkanine i fini mrežica olakšava se da se lako razbija i ima dobru fleksibilnost. Nakon čišćenja kose, samo odbacite papir za čišćenje direktno, brzo je i lako čišćenje. Nakon čišćenja kose, samo odbacite papir za čišćenje direktno, brzo je i lako čišćenje. Ako imate kućnog ljubimca kod kuće, ovaj se proizvod može koristiti i za brzo čišćenje kose kućnih ljubimaca.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Comb Washing Paper
Material:
Non-wovenQuantity
Size:
Approx. 13 x 10cm/ 5.1 x 3.9in
Function:
Keep the hair comb Wash for repeatedly use
Package List:
50 x Washing Paper :
Note:
Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.