• Nedavno
Azeeda 'vidter sa ribom' drvena kosa

Azeeda 'vidter sa ribom' drvena kosa

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ručno rađena prirodna drva za kosu. Ergonomski i glatki završni obrazac za udoban prianjanje. Fine i ukočene crne plastične igle. Ugraviran na leđima jedinstvenim dizajnom. Veličina : 6cm x 22cm. Ručno rađena prirodna drva za kosu. Ergonomski i glatki završni obrazac za udoban prianjanje. Fine i ukočene crne plastične igle. Ugraviran na leđima jedinstvenim dizajnom. Veličina : 6cm x 22cm. Mora imati dodatnu opremu za duge kose dame i žalosti, naše fenomenalne kose izrađene su od prirodnog drveta s glatkim finišom za udobno prianjanje dok su crne plastične igle da su dovoljno vitke i ukočene su dovoljno da zadirkuju te zapetljane. Svaka kosi se ugravira na leđa jedinstvenim dizajnom, što ga čini sjajnim poklonima za prijatelje ili porodicu. Veličina : Širina : 60mm Height : 220mmremep Th (uključujući igle) : 36mm Molimo napomenite : Ove kose su ruke završene, tako da se svaki može malo razlikovati od fotografije. Kako su napravljeni od prirodnog drveta, boja i zrno mogu također varirati činiti svaku jedinstvenu.

Više detalja

Izbor kupaca

Annie Vent četkica, žuta

KM 1.07

Četka za odzračivanje Ventilaciju zraka direktno na kosu Smanjuje vrijeme sušenja Kugla prekrivena čekinja Udobno prianjanje 100% kvalitetan proizvod Savršeno za stil Visok dizajn...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.