• Nedavno
SHAUSE stalak za ispitne cijevi 18,5 mm držač cijevi za centrifugu sa 30 rupa pravougaoni aluminijumski Nosač nosača

SHAUSE stalak za ispitne cijevi 18,5 mm držač cijevi za centrifugu sa 30 rupa pravougaoni aluminijumski Nosač nosača

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : stalak za epruvetu je napravljen od aluminijuma, sa dužim vekom trajanja, izdržljivošću, malom težinom, lakim za čuvanje i nošenje. Dizajn : dizajn na tri nivoa može jasno vidjeti sadržaj epruvete i lako ubaciti i izvaditi epruvetu. Jednostavan za upotrebu : ovaj okvir je jednostavnog dizajna, ali vrlo praktičan, jednostavan za transport i upotrebu, jednostavan za čišćenje i brisanje. Široka baza osigurava stabilnost i sprečava prevrtanje. Multifunkcionalna upotreba : stalak za epruvete, stalak za olovke, stalak za centrifugalne cijevi, laboratorijski stalak za kontejnere, vaza, stalak za četkicu za zube, dekoracija stalka za staklo reagensa. Pogodan je za porodice, škole, cvjećare i hemijske laboratorije. Veličina : stalci za epruvete različitih veličina pora i različitih veličina su opcioni i praktični, što je korisno za nesmetan napredak vašeg eksperimenta. Držač stalka za laboratorijske Ispitne cijevi za cijevi višenamjenski nosač za naučne eksperimente laboratorijski materijal izdržljiv, jednostavan za čišćenje, ekonomičan i praktičan, pogodan za razne prilike. Poliranje je dobro, površina je glatka i bez neravnina i neće povrijediti ruke kada se koristi. Jaka stabilnost, pogodna za ugradnju plastičnih epruveta, staklenih epruveta i centrifugalnih cevi. Ovaj stalak za epruvete se uglavnom koristi za postavljanje epruveta, što je veoma pogodno za porodice, škole i hemijske laboratorije. Možete ga koristiti za uzgoj hidroponike, saksija za začine, epruveta itd.

Više detalja

Izbor kupaca

Kocke Stalci Razne Boje

KM 1.33

Gurnite ove polipropilenske police zajedno u više orijentacija Naša user friendly cube rack je imperativ za svaku laboratoriju Gurnite ove polipropilenske police zajedno u više orijentaci

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.