• Nedavno
Ručno oslikani drveni šibica / orijentalni dizajn

Ručno oslikani drveni šibica / orijentalni dizajn

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mjere oko 2,2 "x 1,6" x 1 ". Napravljeno u Izraelu. Uključuje kutiju za šibicu. Sjajna ideja za poklon!. Dizajniran od poznatog umjetnika Yair Emanuel !. Mjere oko 2,2 "x 1,6" x 1 ". Napravljeno u Izraelu. Uključuje kutiju za šibicu. Sjajna ideja za poklon!. Dizajniran od poznatog umjetnika Yair Emanuel !. Ovi ukrasni držači su odličan način za uljepšavanje obreda za osvjetljenje svijeća. Vrh je obojeno drvo s metalnim isječcima sa strane kako bi se držao u meču. Prostor je ostavljen tako da možete lako upaliti vaše utakmice sa strane okvira. Bocubox je ukrašen prekrasnim orijentalnim motivom ptica koji se spušta na granu s cvijećem i lišću, na plavoj pozadini.

Više detalja

Izbor kupaca

Ecobre Roycroft Copper recept

KM 1.33

Indeksne kartice nisu uključene Napravljeno za držanje 4 "x 6" kartice recepata (kutija mjeri 4,75 "visokih x 6,5" širine x 3,5 "sprijeda unutar mjera) Indeksne kartice nisu uključene...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.