• Nedavno
Party Rock | Cat Bowl Glass Ornament | Kolekcija životinja

Party Rock | Cat Bowl Glass Ornament | Kolekcija životinja

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dolazak najboljeg : ukrasi zabavnih rock krivotvoreni su u požarima toplije od sunca starim Saint Nickom. Napravljen veći i gustiji od vašeg prosječnog ukrasa, naši će ukrasi izdržati (većinu) sudara od vas ili vaših prijatelja koji padaju u božićno drvcu. Ne samo ornament : svaki i svaki od naših ukrasa stići će vam do vas u vrlo slatkom poklon paketu. Naš klizni okvir ne samo štiti vašu robu, već će vam zaraditi # 1 mjesto za najbolji poklon na Kompaniji Božićna zabava. Kolekcija životinja : Prošetajte divljim stranom ovog Božića sa našim krznenim prijateljima iz životinjskog kraljevstva! Iz veverice za hlađenje do uvijek energičnog domaćeg psa, naša kolekcija sigurno ima pravo pratioca za vas i vaše drvo ove praznične sezone!. Veličina je važnost : Vaša narudžba će uključivati ​​jedan (1) Cat Bowl ukras unutar poklon kutije za zabavne rock ukrase. Veličina ukrasa Mjere 4,5 "W X 4" H. Vaša slatka poklon kutija Mjere 6,15 "L X 6.13" Š x 3,75 "H.

Više detalja

Izbor kupaca

Ines Espresso 6 ruža Bowl

KM 18.45

Upotreba i njega : Nije pogodno za vrući sadržaj, zamrzivač ili mikrovalnu upotrebu Većina komada su stambena perilica posuđa na gornjoj polici, postavljena na topli, blagi cikls blagim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.