• Nedavno
Drvena voćna poslužirana posuda Ručno izrezbarena korijenska posuda Creative Dnevna soba Pravo drvo Bondn Bondy

Drvena voćna poslužirana posuda Ručno izrezbarena korijenska posuda Creative Dnevna soba Pravo drvo Bondn Bondy

Zahvalnost:
KM 8.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

* Izrezbarena iz prirodnog drveća Paulownia, uglavnom iz korijena i debla stabala. Diameriameter Veličina : 9.5 "/ 24cm. * Može se koristiti za voće, hleb, grickalice, bombone, zaštitu okoliša. Za dnevnu sobu, kuhinja i vrt. Bliže prirodu. * Pazite da ne budete izloženi vrućini, nemojte se natapati u toploj vodi, samo suvi i čistiti mokrim ručnikom. * ivice iz zdjele su polirani od strane zanata, a neće biti oštrih uglova, što ga čini ugodnijim za upotrebu, a drvo ima prirodni miris i zanimljivije je. * Izvrsna izrada i odabir materijala za ljepotu u vaš život. Ako je proizvod oštećen je u tranzitu ili vam se ne sviđa. Obećavamo : 100% povrat novca ili zamjenu novog proizvoda. * Izrezbavljen iz prirodnog drveća Paulownia, većinom iz korijena i korijena stabala. Veličina : 9.5 "/ 24cm . * Može se koristiti za voće, hleb, grickalice, slatkiše, it.natural, zaštitu okoliša. Za dnevnu sobu, kuhinju i vrt. bliže prirodi. * Budite oprezni da ne budete izloženi toplini, nemojte natapati vruću vodu, samo sušiti i očistiti vlažnim ručnikom. Ne budite dugo izloženi jakim sunčevoj svetlosti. * Rubovi posude su polirani od strane zanatlije, a neće biti oštrih uglova, što ga čini ugodnijim za upotrebu, a drvo ima prirodni miris i zanimljiviji je. * Izvrsna izrada i odabir materijala za ljepotu u vaš život. Ako je proizvod oštećen u tranzitu ili vam se ne sviđa. Obećavamo : 100% povrat ili zamjenu novog proizvoda. Weigeerabout Product : Set veličine promjera 1 : Oko 9.5 "/ 24cm Napomena : Ove su posude isklesane umjetnim poliranjem i crtaju se iz različitih stabala i korijena. U proizvodnom procesu bit će neke male pukotine i male rupe u proizvodnom procesu Radnici su ga popravili, bit će malo nedostatka, ali neće utjecati na upotrebu kupca. Zahvaljujete da je ova posuda izrađena od prirodnog drveta, molim vas, ne izlažite suncem za dugo vremena da izbjegne deformaciju.

Više detalja

Izbor kupaca

Shiraleah velika zdjelica

KM 23.75

Mjere 51 / 2inčni visoko za promjer od 12 inča Napravljen od recikliranog metala Je li siguran za hranu Odlična kuhinja i kućni dekor akcent Mjere 51 / 2inčni visoko za promjer od 1

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.