• Nedavno
AMOY ženske kolutske košulje, termalno konusno Activewer Joggers Hlače zimske salone trčaju vježbanje hlača

AMOY ženske kolutske košulje, termalno konusno Activewer Joggers Hlače zimske salone trčaju vježbanje hlača

Zahvalnost:
KM 20.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

94% poliester, 6% spandex. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. 【Termički zadržavanje】 : Duksevi obložene rukom pružaju toplinu, cjelodnevni komfor i prozračnost, savršeni za hladno trčanje, trčanje ili opuštanje kod kuće. 【Ultra meka tkanina】 : meka, rastezanje, protiv bora i pilula, rezistencija za plijen, saloni joggers hlače koji nose cijeli dan osjećaju se ugodno. 【Baggy Fit】 : visoki struk, zatvorene dno i konusne noge Dizajn vrećice za žene, labave fit, 2 džepa za patch, stilski, ali ugodni. 【Elastični pojas】 : elastična rasina s podesivom potezom, sadrže kontrolu trbuhe i laskavi. 】 : Ženske termičke atletičke joggeri super za žene i teen djevojke, dnevno, školsku, posao, salon, pidžama, kupovina, hoodies i vrhovi za vježbanje, ples, itd. Amoy ženski runo Obloženi termički atletski duksevi. Ove ženske tople obloge obložene rukom, hlače joggers izrađene od meke, istegnute, anti-bora, otpornost na plombe i flis-obloženu termalnu tkaninu drži vam toplinu, cjelodnevni komfor i prozračnost. AMOY ženske gaggy joggers pantalone dizajnirane su sa suženim nogama, zatvorenim dnom, labavim fit koji vam nudi opušteno, pogodno za trčanje, hodanje, trčanje, na otvorenom, a ne prehladno, a povremene habanje ili pidžame u Homer-u, to će biti dobar pratilac u vašem svakodnevnom životu. Ultra meka i udobna tkanina. Udobnost obložene runo osjeća meko protiv vaše kože, pomoći će vam da vas drži na pravom nivou topline. Vrhunske karakteristike : . 1) toplo; 2) meka; 3) prilagođen koži; 4) rastezanje; 5) prozračnost; 6) ne blede; 7) Nema pilunda.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.