• Nedavno
Osnovni runo Jogger Dukseri za pobjedničke muške

Osnovni runo Jogger Dukseri za pobjedničke muške

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

88% poliester, 12% pamuk. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. Pokrenite grad sa svemoćnim joggerom. Najnoviji proboj na modu, Jogger Hlače imaju infiltrirane ormare svuda, dokazujući da stil može biti ugodno. Uživajte u udobnosti ovih kratkih šarkica koji odlikuju elastični pojas i manžete za izvlačenje! Elastični struk za crtanje, elastične manšete. Trči male, pogledajte grafikon veličine u slikama proizvoda. Strojno oprati hladno iznutra sa sličnim bojama, linijski se suhim. Pokrenite grad sa Svemogućem joggerom i držite toplo radeći to. Najnoviji proboj na modu, Jogger Hlače svugdje imaju infiltrirane ormare, dokazujući da stil može biti ugodan, još više s ovim verzijama fleesa!.

Više detalja

Izbor kupaca

Splendid ženski velur jogger

KM 24.12

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 95% poliester, 5% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Trendy Velor Jogger koji je savr�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.