• Nedavno
Radovi za liječenje kapuljača za pse iz mesinganog majmuna - X-mali, uključuje 2 bijele crteže i velcro pričvršćivače, simpatični dodaci za pse sa vintage nadahnutim dizajnima, odličan poklon za ljubitelje psa!

Radovi za liječenje kapuljača za pse iz mesinganog majmuna - X-mali, uključuje 2 bijele crteže i velcro pričvršćivače, simpatični

Zahvalnost:
KM 17.66

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Hoodie pasa - kažu da biste trebali obući za posao koji želite, a ne posao koji imate. Pa, srećom za vašeg psa, već su imali svoje znamenitosti postavljene na polaganje oko kuće bez pantalona. Ova kapuljača "Radovi za poslastice" savršen je za prikazivanje stila vašeg psa i uključuje dvije bijele (nefunkcionalne) crteže za dodatne stilske tačke. Vintage dizajn - ovaj hoodie iz mesinga iz mesingane majmune ima vintage inspirisani "Radovi za pročišćavanje" zaslon za štampanje i koristi Velcro Pričvršćivače za savršeno uklapanje (a manje se bore u njega). Dimenzioniranje kućnih ljubimaca - ovaj simpatični X-mali kapuljač za pse mjeri 14 "u promjeru (prsa). Odličan poklon za ljubitelje psa. Mašina se prati - igrati satima na otvorenom bez brige - ova trajna kapuljača za kućne ljubimce mašine se prati na nježnom ciklusu. Mesingani majmun - kreiran put na 2020., mesingani majmun osnovan je na ideji da proizvodi mogu imati ličnost, a da ne postanu suveniri na cesti. Dakle, tu ćete ih pronaći - čineći dobro dizajnirane stavke koje se samo događaju imati smisao za humor. Odlikuje se vintage-inspiriranim "radovi na dizajnu zaslona liječenja zaslona. Sadrži dvije bijele (nefunkcionalne) crteže na atletskoj stilskoj dukseri. Koristi Velcro zatvarače za savršeno uklapanje (i manje bore da ih uvode u njega). Kažu da biste trebali obući za posao koji želite, a ne posao koji imate. Pa, srećom za vašeg psa, već su imali svoje znamenitosti postavljene na polaganje oko kuće bez pantalona. Dok je dostupan u tri veličine, svaka kapuljača također koristi Velcro Pričvršćivače kako bi stvorili savršeno uklapanje za svaku veličinu između. Ko-Creators Mikeayre i Melanie Mostovi su prvi put zajedno funkcionirali razvijanje, tigra; izgraditi ga u vrlo uspješan i odmah prepoznatljiv brend da je to bilo. Upravo su sretno pridružili sile sa Galisonom za stvaranje mesinganog majmuna, novog branda ispunjenog njihovom potpisom i vintage šarmom. Volimo reći da smo linij između suvenira na cesti i fine Kine. Dobro dizajnirani proizvodi koji se samo događaju imati smisao za humor.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.