• Nedavno
Ženske atletičke suze suze fitnes hlače za post hirurgiju bočni tipka košarka zagrijava dukseve pruge s džepovima

Ženske atletičke suze suze fitnes hlače za post hirurgiju bočni tipka košarka zagrijava dukseve pruge s džepovima

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Elastično zatvaranje. Mašinsko pranje. 【Materijal】 Ženske zagrijane hlače izrađene su od 100% poliesterskih vlakana, to je lagana, praktična, mekana i prilagođena kože, ne lako piluriranje i deformaciju, aparat koji se može prati. 【Bočni zvučni gumb】 Post hirurgiju Hlače imaju bočno dugme Snap ne samo da je stabilno, već je i gumb prikladan za otvaranje i zatvaranje, pružajući pogodnost da se ne obratite bez pomoći. 【Dvije bočne džepove】 Ženske tople hlače imaju dva bočna džepa. Možete nositi svoje stvari sa sobom kada izlazite, poput vašeg mobilnog novčanika, ključnih kartica i drugih predmeta. 【Elastična pojasa】 Ozubljene košarkaške hlače imaju elastični pojas, koji vam može uklopiti struk u najveću mjeru, lako se nositi, čini se da se ljudi osjeća ugodno. Prigode upotrebe】 Sportske hlače nisu samo pogodne za trčanje, vježbanje, fitnes, jogu, sportsku odjeću i svakodnevnu habanje, već i za nošenje hlača nakon operacije.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.