• Nedavno
Planertorics Calisto 240 slušalica

Planertorics Calisto 240 slušalica

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

KORD - USB prenosiv - bijeli. Tehnologija povezivanja : Corded. Značajke : zvučnice, ID pozivatelja, otkazivanje buke, bez ruku. USB : Da. Tasteri i tasteri : Odgovor, dugme End, Kontrola jačine zvuka, dugme za isključivanje zvuka. Boja : bijela. Faktor obrasca : prenosiv. KORD - USB prenosiv - bijeli. Tehnologija povezivanja : Corded. Značajke : zvučnice, ID pozivatelja, otkazivanje buke, bez ruku. USB : Da. Tasteri i tasteri : Odgovor, dugme End, Kontrola jačine zvuka, dugme za isključivanje zvuka. Boja : bijela. Faktor obrasca : prenosiv. Napravite evoluciju na PC komunikaciju jednostavnom sa novom Calisto 240 USB slušalicom. LCD ekran i integrirani zvučnik znači da je upućivanje poziva sa računara lakše nego ikad. Olakšava tranziciju na PC pozivanje poznatog telefonske slušalice i telefon sadrži jednostavan za upotrebu pozivanja i kontrole poziva, jačine zvuka i isključivanja zvuka za upravljanje LCD ekranom za upravljanje pozivom za jednostavno gledanje poziva i navigaciju u meniju Izvrsni audio širokopojasni i buka Otkazivanje mikrofona Ponuda Najbolji zvuk koji je ugrađen, puni dupleks osobni zvučni telefon nudi visokokvalitetno zvučno čuvanje i praktičnost bez ruku štiti od prekomjerne buke dok se na pozivu prenosiv dizajn lako uklapa u laptop vrećicu USB, nisu potrebne baterije uključuju zaštitne torbice za nošenje na pozivu na Cisco DX Series (P240, samo bijela verzija) Poznata funkcije za upravljanje i telefonski funkcije omogućavaju bešavne kontrole poziva na CISCO DX seriji za biranje u Cisco DX-u na listu Cisco DX Series I pozivi Odgovor / kraj, kontrola jačine zvuka i isključivanja zvuka omogućava besprijekorno upravljanje pozivima idealnim za korisnike telefonije PC telefoniju koji su u kancelariji ili na putu i preferiraju poznato telefonsko sučelje.

Više detalja

Izbor kupaca

Meridian M7310 telefon siva

KM 26.30

Meridian M7310 telefon siva Telefon M7310 Meridian FullIstaknuti telefon dizajniran je za korisnike s opsežnim zahtjevima za rješavanje poziva i poziva i idealnim za korisnike koji često

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.