• Nedavno
YoFit super visoke strukske korzetne tajice za žene Tummy Control Magic Traik treneričari Shaper gamaše joga hlače

YoFit super visoke strukske korzetne tajice za žene Tummy Control Magic Traik treneričari Shaper gamaše joga hlače

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

75% najlona, ​​25% spandex. Uvezeno. Kuka i zatvaranje očiju. ▍turn glave i potkoljenice s povjerenjem u teretanu sa našim yofit ugrabi me. Tummy Control korzet gamaše za žene, struk tegljači za žene, nakinjavaju kolnike za žene, stolići u obliku tijela Cincher Sportske tajice, pričvršćivanje na treneru struka. Osjećajte se ugrabljene, ali nikad nelagodno !! Iskoristite to jednostavno u yofit gamašima. ▍Figure laskanje - poboljšana kontrola trbuha. Dizajniran s inovativnim detaljima koji sadrži 3 reda kuka u trbušnim području koje pružaju dvostruku čvrstoću kontrolu na vašem trbuhu, ove visokog struka gamaše uživaju ekstra kompresiju za donji abs i imaju trenutni efekt mršavanja! Ciljano za oblikovanje vaših krivulja i siluete, njenog glatkog i mekog dodira također je napravio savršene gamaše za oporavak postpartum, omogućujući vam da brzo vratite tanko tijelo. Potpisan struk i kompresion - Yofit Super High Squik sekretači dizajnirani su sa širokim, podesivim tembilnim korzetom na struku koji pomaže u izravnoj trbuhu i zagrli vaše telo i čini da vaš celulit ne postoji ne postoji. Takođe može raditi kao trener struka za pružanje podrške za zaštitu struka tokom treninga. Tkanina kvaliteta - napravljena s rastemnim i vrhunskom tkaninom za kompresiju, pružajući maksimalnu udobnost i podršku tokom vježbi. Visoko izdržljiv, nikad se ne brinite za njih, pogotovo kada idete sa svojim vježbama visokih intenziteta. Meka na dodir, dobru kompresiju, laganu, viljušku vlagu, bliska na vašoj figuri, dovoljno gusta da se ne vidi, osigurava dugogodišnju udobnost i nošenje, lako se čisti i zagarantovani da bi izdržao test vremena. ▍Sizišta savjet : Preporučujemo odabir veličine za cjelodnevni komfor sa našim stazama za treneru struka za žene. Za oštroopljeniji uski izgled odaberite svoju stvarnu veličinu sa grafikone veličine. Ako je između veličina, molimo vas da napravite veću veličinu. Uvijek se pogledajte na našu grafikon veličine za najbolje uklapanje od malih kratkih kratkih ploča. Naše miješane tkanine imaju prirodniji osjećaj od poliestera koji ga čini savršenim za svakodnevno habanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.