• Nedavno
Bally Total Fitness Ženska temmy Control Capri noga

Bally Total Fitness Ženska temmy Control Capri noga

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

89% pamuk, 11% spandex. Uvezeno. Nema zatvaranja zatvaranja. Mašinsko pranje. Srednji uspon kapri noga s oblikovanim pojasom koji uključuje oblogu za mrežnu mrežu. Obloga pruža pokrivenost, temmu kontrolu i kompresiju za mršavljenje. Signature suhi WIK Finish tkanina i prozračna coolmax gusset obloga drži vam ugodnu dok se izvadite vlagom i ubrzavate sušenje. Inseam : 18 inča. Vrsta sporta : vježba i fitnes. Ako tražite modnu i uravnoteženu aktivnu odjeću koja vam može pomoći da se fokusirate na fitnes, onda ste došli na pravo mjesto. Ove bally Tummy Control Chaprim gamaše su funkcionalne i udobne i mogu stajati kroz različite fizičke aktivnosti. Ponašanje firme na unutrašnjem pojasu na unutrašnjem pojasu daje vam dodatnu podršku za cinching u struku koja glađa vaš trbuh i čini da se čini tamnom. Pomažući da se osjećate i dobro izgledate, tokom i nakon izlaska. To je pravi pojačanje samopouzdanja koji trebate dostići svoje fizičke ciljeve. Ovaj par kaprih gamaši dizajniran je za pružanje performansi i udobnosti. Osim efekta za mršavljenje, oni također pružaju pravu količinu istezanja za pravilno izvršavanje svoje rutine vježbanja. Ove temmske kontrole Capri Hoće ostat će na svom mjestu i slijediti vaš svaki potez zahvaljujući rasteznjoj pamučnoj tkanini. Usredotočite se na svoju poza i formu. Udarite u teretanu sa parom ovih i osjećajte se samouvjereno da biste došli do svojih fitnes ciljeva.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.