• Nedavno
Vrijeme piknika NFL Unisex - za odrasle NFL Zuma ruksak Cooler

Vrijeme piknika NFL Unisex - za odrasle NFL Zuma ruksak Cooler

Zahvalnost:
KM 36.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Podstava od poliestera. Zatvaranje vezica. Poliester sa 600 denijera nudi nezamjenjivu trajnost. Podesive, podstavljene trake za ruksak osiguravaju udobnost. Oznaka : Vrijeme Za Piknik. Uvezeno. Izolovana unutrašnjost održava hranu i piće na savršenoj temperaturi satima. Savršena za ručkove, piknike, dnevne šetnje ili putovanja, unapređena verzija našeg NFL Zuma izolovanog hladnjaka/ranca ima izdržljivu 600 D poliestersku konstrukciju i podeljena je na dva dela za vaše udobnosti. Gornji deo vazdušne mreže sa zatvaračem na vezice je dizajniran da drži odeću, peškire ili drugu opremu koja treba da diše, a donji deo ima našu termo zaštitnu izolaciju kako bi hrana bila topla ili hladna satima i toplotno zapečaćena, vodootporna podstava za zaštitu od curenja. Nova Zuma takođe ima podstavljene naramenice sa vazdušnom mrežom na donjoj strani i posebno dizajniran džep na prednjoj desnoj traci za držanje mobilnog telefona ili medijskog uređaja. Na zuminom eksterijeru, dva velika džepa sa patentnim zatvaračem i dva džepa za piće pomažu da vaše lične stvari budu pri ruci. Moderan, lagan i funkcionalan, NFL tim logoed Zuma je svestrana torba za ručkove, vrijeme na plaži, jednodnevna putovanja ili kao školski paket. Awesome Zuma backpack Cooler je moderan i lagan thermoguard izolovan cooler ruksak sa kapacitetom od 20 limenki i gornjim mrežastim dijelom za sušenje vaših pantalona. Ova torba također ima dva velika vanjska džepa sa patentnim zatvaračem, dva vanjska džepa za piće s jednostavnim pristupom i zračne mrežaste naramenice olakšavaju pješačenje do te legendarne kamp plaže. Zuma je savršen izolovani hladnjak za ručak za pecanje, zatvaranje repa, planinarenje, piknike, dovraga, odličan je čak i kao radna torba za ručak.

Više detalja

Izbor kupaca

HOTELI COOLER PACK PACK PACK)

KM 2.67

Prehladi led i sadržaj brže i pomaže da vam duže ostavi led Dizajniran je da izdrži najtežu odbojke, tugovi i thuds Nijedan neuredan čist, samo ga bacajte u zamrzivač Prilagođeni ob

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.