• Nedavno
Nitto Kohki JT-20 SCALER IGLE-a sa više iglama

Nitto Kohki JT-20 SCALER IGLE-a sa više iglama

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Model srednjeg dužnosti. Brzo i efikasno uklanja zavarivanje šljake, hrđe, boje i ljestvice od većine površina. Idealno za čišćenje i uklanjanje kamenca, mobsovske radne snage, odljeve, opeke, kamena i mnogih drugih materijala. Izgradnja teških dužnosti za industrijske i pomorske aplikacije. Dokazano superiorne karakteristike dizajna bez unutarnjih proljetnih komponenti ne osiguravaju probleme bez besplatnih performansi. Ojačanje zavarenog dijela sa efektom za izbacivanje s hidratama povećava snagu prenosom preostalog stresa na površinu radnog dijela kroz brzi utjecaj igala. Visoko pogodno za efikasno pojačanje pogoršanih zavarenih dijelova.

Više detalja

Izbor kupaca

Hamilton 32146 Chaney adapter

KM 2.00

Dosljedne, reproducirajuće injekcije Podesivo zaustavljanje osigurava reprodukciju Vodič za plinger sprečava oštećenja Jednostavan za instalaciju Dosljedne, reproducirajuće injekcije..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.