• Nedavno
Autogram Helen Keller

Autogram Helen Keller

Zahvalnost:
KM 15.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Autogram Helen Keler. Helen je bila američka spisateljica, politička aktivistica i predavačica. Bila je prva gluvo-slijepa osoba koja je stekla zvanje Bachelor of Arts. Priču o Keller i njenoj učiteljici, Anne Sullivan, proslavila je Kellerova autobiografija, priča o mom životu i njene adaptacije za film i scenu, Čudotvorac. Njeno rodno mjesto u Zapadnoj Tuscumbiji u Alabami sada je muzej i sponzorira godišnji Dan Hellen Keller o njenom rođenju. Autogram je na papiru koji nije dobro očuvan i pokazuje mnogo starenja, ali je lično prilično čitljiv. Dvostruko je matiran sa odličnom fotografijom Helen do 11x14 i spreman za kačenje.Dolazi sa potvrdom o autentičnosti od certificiranog i sudskog odobrenog forenzičkog ispitivača rukopisa koji je bio zaposlen od strane američke tajne službe kao ispitivani ispitivač dokumenata. Zagarantovan je za život.

Više detalja

Izbor kupaca

Capital Producing Co.

KM 22.50

Zaliha štampane Goes Certifikat o dionicama izdaju preduzeća, obično kompanije Dionice su dio stalnih finansija preduzeća Obično se nikada ne vraćaju, a investitor može povratiti svoj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.