• Nedavno
Soimiss 2pcs Craft FOAM zec zec oblik modeliranje Uskršnje figura za torper za bazanje cvijeća Diy Paint cvjetar, poklon Uskršnji ukras za zabavu

Soimiss 2pcs Craft FOAM zec zec oblik modeliranje Uskršnje figura za torper za bazanje cvijeća Diy Paint cvjetar, poklon Uskršnji

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen je od dobre materijale, izdržljive i lagane, može učiniti mnogo pletnih zanata s njim. Uskršnja cifra zeca. Idealno za vjenčanje i božićne ukrase, zanatlije za obrtnike zaljubljenih, školske diy projekte i svečane prilike. Pena zeko. Savršeno za izradu vlastitih posebnih zabavnih ukrasa, modeliranje plovila, itd. Foam Uskrs. Sadrži oblik zeca, možete ga ukrasiti ružama i drugim cvijećem dok želite. Lopte. Izvrsno za razne umjetnosti i zanate. Možete slikati, ljepiti, rezati, pijesak i pititi kako bi se činilo sve što želite. zanatski oblik. Napravljen je od dobre materijale, izdržljive i lagane, može učiniti mnogo pletnih zanata s njim. Uskršnja cifra zeca. Idealno za vjenčanje i božićne ukrase, zanatlije za obrtnike zaljubljenih, školske diy projekte i svečane prilike. Pena zeko. Savršeno za izradu vlastitih posebnih zabavnih ukrasa, modeliranje plovila, itd. Foam Uskrs. Sadrži oblik zeca, možete ga ukrasiti ružama i drugim cvijećem dok želite. Lopte. Izvrsno za razne umjetnosti i zanate. Možete slikati, ljepiti, rezati, pijesak i pititi kako bi se činilo sve što želite. zanatski oblik. Karakteristika - boja : bijela; - materijal : EPS poliuretanska pjena; - Veličina : 17 x 8 x 8. 5 cm; Pakovanje uključujući 2pcs zanatskog pjene modeliranje zeca za modeliranje za modersku sliku za diy slikanje cvijeće, uređenje poklona Uskrsnica za usmjeravanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Turska u boji za craft

KM 3.00

Jednostavan za stvaranje na kratkim porodičnim zanatskim noćima Turska u boji u boji I stavite ga zajedno za 3+ god Za projekt APX 20 minutnog projekta Čini sjajan središnji dio za stol.

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.