• Nedavno
Yardwe 2pcs okrugla pjena lopta vjenčani rekviziti ručno bijela pjenasna lopta

Yardwe 2pcs okrugla pjena lopta vjenčani rekviziti ručno bijela pjenasna lopta

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dekoracije sa jednim kuglice : ❤️perfect za stvaranje vjenčanja, božića, dnevnih zaljubljenih i svečanih prigoda ukrasa sa ovom pjenem loptom. Napravite neki ukras i ukrase za vašu posebnu priliku.balls za DIY Craft Možete ga ukrasiti i prilagoditi pomoću cvijeća, užadi, kablova, vrpca, šljokica i ljepila. Kuglice od pjene : Ova velika veličina penasta kugla je lijepa za izradu modela i drugih vrsta zanatskih projekata.goods Opis White Forts White pjene kuglice, dizajnirane s okruglim oblikom, a može se obojiti bojom za stvaranje prekrasnih ukrasa i ukrasa za zabavu. Možete obojiti ovu veliku kuglu za pjenu, a također može izvući uzorak, ukrasiti ih drugim artiklima. Možete obojiti ovu veliku kuglu za pjenu, a također može izvući uzorak, ukrasiti ih drugim artiklima. -Ova velika kugla za pjenu izrađena je od pjenastih materijala za laganu, izdržljivu i trajnu upotrebu cvjetne pjene. Dovoljna količina može udovoljiti zahtjevima vaše količine. Vjenčani rekviziti : Umjetnost i zanat za djecu - ove velike veličine pjena lopta lijepa je za izradu modela i druge vrste zanatskih projekata. Pena kugla ukrasi : Također savršen za dječje projekte, jer obrazovne igračke mogu razviti svoju maštu. Pena kugla ukrasi : Također savršen za dječje projekte, jer obrazovne igračke mogu razviti svoju maštu. -Ako savršen za dječje projekte, jer obrazovne igračke mogu razviti svoju maštu. -Kolor : FOAM WHITE CIRCLE -OTH FOAMS Kugla je pogodna za ukrašavanje kuglica za kućne i stolne i festivalske atmosfere. Debela pjena : ❤️ Pošaljite vlastite ukrase ili dizajnerski setove. -Ovo velike veličine penala je lijepa za izradu modela i druge vrste zanatskih projekata pjene kuglice.86x7 pjene kuglice za djecu. Kuglice od pjene : Ova velika veličina penasta kugla je lijepa za izradu modela i drugih vrsta zanatskih projekata. Debela pjena : ❤️ Pošaljite vlastite ukrase ili dizajnerski setove.Vjenčani rekviziti : Umjetnost i zanat za djecu - ove velike veličine pjena lopta lijepa je za izradu modela i druge vrste zanatskih projekata. Dekoracije sa jednim kuglice : ❤️perfect za stvaranje vjenčanja, božića, dnevnih zaljubljenih i svečanih prigoda ukrasa sa ovom pjenem loptom. Može zadovoljiti vašu količinu zahtjeva ručno izrađeni obrtni materijali.

Više detalja

Izbor kupaca

IFUMOM 80 kom.

KM 37.10

Pena hemisferičnog oblika Kuglice pola kugličnog oblika pjena za cvijeće, koja donosi više zabave za vaše DIY zanate FOAM CHIST CRAFT HALL FOAM HOLL SPHERE CHIBLY HAMS HAMS, jednostava

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.