• Nedavno
Linziclip Hair Jawclip Midi Paket Kornjačevine, 2 Pakovanja

Linziclip Hair Jawclip Midi Paket Kornjačevine, 2 Pakovanja

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dva srednje veličine kornjačevine Linziclips Midi. Kao nijedna druga kopča za čeljusti, inovativni dizajn Linziclip-a ima uređaj sa dvije opruge koji je skriven, dajući kopči atraktivan izgled u kosi, a da je sigurno drži na mjestu. Savršeno za srednju do gušću kosu, možete stilizirati na različite načine od repa do djelomično čupanja kose. Jedinstveni oblik cijevi znači da se možete udobno nagnuti bez glomaznosti standardne kopče za vilicu. 2,25 "Š x 1,5" V x 1,5 " D. Allure Linziclip Midi ima uređaj sa dvije opruge koji je skriven, dajući kopči atraktivan izgled u kosi, a da je sigurno drži na mjestu. Još jedna odlična karakteristika je da se možete nagnuti unazad sa ovom kopčom i ona vam neće kopčati u potiljak zbog svog jedinstvenog oblika nalik cijevi. Klip je takođe savršen za srednju do gušću kosu. Možete stilizirati na različite načine od repa do djelimično čupanja kose. Uživajte u dizajnu i atraktivnom izgledu ovog inovativnog proizvoda za dan ili veče.

Više detalja

Izbor kupaca

YS Park Shark Clips Crna

KM 3.33

Izuzetno Čvrst Stisak!, Super jake profesionalne kopče za kosu od nerđajućeg čelika u crnoj boji 100% autentično + besplatno četka za nijansu (vrijednost 3 USD)...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.