• Nedavno
Ležerna Kućna Eko Korpa Za Pripremu Kućnih Veša, Prirodna

Ležerna Kućna Eko Korpa Za Pripremu Kućnih Veša, Prirodna

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Eco friendly 2-komad prep stanica pomaže organizirati i olakšava pranje doma. Jednostavna i laka montaža sa svim uključenim hardverom. Donja korpa ima 4 glatka klizna točka za nesmetano kretanje. Top prep stanica je idealna za sklapanje, sortiranje ili čuvanje zaliha. Uključuje 2 velike korpe za korpe za korpe koje se mogu ukloniti/prati. Konstrukcija od punog drveta za veću izdržljivost i dugovječnost. Nije Napravljeno U Kini. Napravljena od čvrstog drveta održivog izvora(sertifikat # IN-2014-1, od strane FSC-a), naša Eco Home Laundry Prep Hamper je rešenje za skladištenje i organizaciju vaših potreba za vešom u kući. Ova 2-dijelna pripremna stanica imala je donju korpu za korpe sa 2 velike korpe i 4 točka za transport bez napora između tereta. Korpa za korpe savršeno se uklapa ispod prep stanice, što je odlično za preklapanje, sortiranje ili čuvanje zaliha.

Više detalja

Izbor kupaca

Pitco A4514901 Basket

KM 2.33

Originalni OEM zamjenski dio Pitco proizvodi vodeću opremu za prženje u industriji sa iskustvom izvrsnosti Za sigurnost i performanse upotrijebite originalne OEM dijelove...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.