• Nedavno
Dijelovi alata 4mm od nehrđajućeg čelika kožna papirnate peta zupčanika ruleta Dijalizirana kožna plovka alata

Dijelovi alata 4mm od nehrđajućeg čelika kožna papirnate peta zupčanika ruleta Dijalizirana kožna plovka alata

Zahvalnost:
KM 15.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tip : Dijelovi ručnih alata. Tip : Dijelovi ručnih alata. Nova peta od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika Rulet Craft Alat za šivanje kože Alat za šivanje 100% Brend New.nice Dizajn i izdržljivo. Otpušteno za kožu, papir i krpe icrtake ic.makes isprekidane oznake na većini tkanine na koži na koži .Kupoventno, brz i jednostavan za čišćenje kože. Korišten u kožnom zanatu i šivanju za oblaganje obloga / razmak. Ispustite tračni točak za prenos papira za prenošenje uzoraka, džepova i rupa za botton u tkaninu. Za transferne oznake od uzorka na tkaninu sa ili bez tračnog papira, ovaj šivaći alat čini i proreznu perforacije.Materijal : drveni + nehrđajući čelik.Totalna dužina : app. 17cm / 6,68 "Dužina zupčanika : 4mm.Note : Sharp je sa dječjeg dohvata.Počice : 1pc * Alat za šivanje o dostavu 4. Slike prikazane nisu stvarni artikli i su za vašu referencu samo.5. Usluga Vrijeme tranzita pruža prevoznik i isključuje vikende i praznike. Tranzitna vremena mogu se razlikovati, posebno tokom praznika sezona.7. Zbog statusa zaliha i vremenskih razlika, mi ćemo odabrati da pošaljemo vaš predmet iz našeg prvog dostupnog skladišta za brzu dostavu. 8. Mi prodavac nisu zaduženi za uvoz, kupac je za to odgovoran. Svaki spor uzrokovan ovim je nerazumnim. 9. br. Kupac Molimo navedite CPF ili CNPJ, to će vam biti bolje da biste je brže dobili. Hvala brže. Hvala Povratak i specifičnosti predmeta : Tip : Dijelovi ručnog alata.

Više detalja

Izbor kupaca

Standardni novčanik crni

KM 1.33

Veličina 41 / 8 "x 7" Odgovara 31 / 2 "x 93 / 8" alata za povratak Dostupno u crnoj ili smeđoj boji Veličina 41 / 8 "x 7" Odgovara 31 / 2 "x 93 / 8" alata za povratak...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.