• Nedavno
Glynniss Krumske krpe za pranje posuđa, krpe pamučne posude za čišćenje sušenja, pakovanje 8 krhotina

Glynniss Krumske krpe za pranje posuđa, krpe pamučne posude za čišćenje sušenja, pakovanje 8 krhotina

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

vaše kuhinjske potrebe. Svi će to sigurno voljeti.Paket vrijednosti i jednostavan za pohranu - svaki set uključuje 8 posuđa za suđe za 12 inča za 12 inča savršene veličine za svakodnevnu upotrebu. Da li se objesi zajedno u kuhinji ili uredno presavijeni i složeni u ormaru, nikad ne pođete po zlu s tim. savršenog poklona - pronađite onu Da biste savršeno koordinirali svoju kuhinju ili dajte kao sjajan poklon za majčin dan, domaćinstvo ili hostess poklone. Višenamjenska ručnici za čaj za profesionalnu klasu koja vas neće iznevjeriti. Ultra apsorpcijski - visokokvalitetni pamučni frotir proizvodi jak, ove 100% prirodne pamučne platnene krpe su izuzetno izdržljive, ali su vam dovoljno meke da bi bili nježni na rukama i vašem osjetljivom kuhinjskom priboru.

Više detalja

Izbor kupaca

Decanjoine 6 kom.

KM 5.00

Kuhinjske posuđe * 6 ♻️ 【Materijal za višekratnu upotrebu】 Naši kuhinjski ručnici su izrađeni od pamučne vlakne i pulpe od vlakana, pouzdanih materijala ne može vas samo zašt

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.