• Nedavno
Pro-Clean Basics reciklirane krpe za limove u boji: 50 lb. Box

Pro-Clean Basics reciklirane krpe za limove u boji: 50 lb. Box

Zahvalnost:
KM 51.28

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pro-Clean Basics reciklirane krpe u boji savršeno su rješenje za farbanje, bojenje ili poliranje - ove krpe na bazi pamuka mogu se koristiti u gotovo svakom okruženju, uključujući komercijalno i industrijsko. Lako se može ponovo prati-jednostavno bacite u pranje za čišćenje bez napora; sve reciklirane krpe unutar pakovanja temeljito se peru i dezinfikuju prije prepakiranja. Sve krpe u boji su sastavljene od reciklirane posteljine i čaršava; nivoi upijanja obojenih listova su umjereni. Svaka reciklirana obojena krpa za lim u pakovanju će se razlikovati po veličini. Pro-clean osnove reciklirani boji folija, 50lb. Kutija. Čista industrijska klasa, upijajući pamučni materijal. Kutija od 50 funti.

Više detalja

Izbor kupaca

Decanjoine 6 kom.

KM 5.00

Kuhinjske posuđe * 6 ♻️ 【Materijal za višekratnu upotrebu】 Naši kuhinjski ručnici su izrađeni od pamučne vlakne i pulpe od vlakana, pouzdanih materijala ne može vas samo zašt

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.