• Nedavno
Fibaro Dugme Crveni Z-Wave Plus Kontroler Scene, On-Off Trigger

Fibaro Dugme Crveni Z-Wave Plus Kontroler Scene, On-Off Trigger

Zahvalnost:
KM 14.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavno i efikasno : FIBARO dugme vam omogućava da kontrolišete bilo koji od vaših povezanih, komplementarnih pametnih kućnih Z-Wave uređaja samo jednim klikom. Uživajte u jednostavnosti ovog rješenja koje dolazi s jedinstvenim, ali prepoznatljivim dizajnom "gumba". Jedan uređaj, brojne mogućnosti : ne ograničavajte se - FIBARO dugme vam omogućava da dodelite različite radnje u zavisnosti od toga koliko ste puta kliknuli hitno? Kliknite jednom. Hoćeš da znaš da dolaziš kući? Kliknite dvaput. Napuštate dom i želite zatvoriti cijelo mjesto? Kliknite tri puta. Dugme prati do šest klikova. Siguran i pouzdan Z-Wave protokol : kao i mnogi drugi FIBARO proizvodi, dugme je opremljeno jednim od najsigurnijih protokola koji postoje - bežičnim Z-Wave protokolom. Zahvaljujući zamjenjivoj bateriji možete je montirati gdje god vam odgovara-na vrhu frižidera, ispod stola ili čak sakriti u police, vaš Smart Home-vaša Smart pravila. Diskretno ili blistavo-vaš je izbor : FIBARO dugme dolazi sa širokim rasponom od 8 boja : od diskretne bijele, preko prepoznatljive smeđe do blistavo crvene ili čak upečatljivo žute razne boje-isto zadovoljstvo. HUB potreban : kao i svi Z-Wave proizvodi zbog kratkog vremena odziva i tehničkog napretka, takođe je dugmetu potrebno odgovarajuće Z-Wave čvorište za rad. Pogledajte naša FIBARO Home Center rješenja ili provjerite podržava li vaše čvorište FIBARO proizvode. Dugme Fibaro prepoznaje do 6 različitih radnji. Jedan pritisak može upaliti svjetlo, dva pritiska mogu aktivirati projektor, pritiskom na dugme može se pokrenuti scenario.

Više detalja

Izbor kupaca

Izlazni Utikač Protectr32pc

KM 4.49

Pritisnite tab pomagala sa uklanjanjem Zaštitnik utikača pokriva jednu električnu utičnicu Lako za odrasle za uklanjanje & kopče na kablove za čuvanje Odvraćajte djecu od stavljanja o

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.