• Nedavno
Maska za maskiranje opće namjene Škotskog prenosa 234 preplanulost, 72 mm x 55 m

Maska za maskiranje opće namjene Škotskog prenosa 234 preplanulost, 72 mm x 55 m

Zahvalnost:
KM 132.79

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Scotch® traka za maskiranje opće namjene 234 je debljine 6 milja sa adhezijom od 34 oz / unutra, zatezna čvrstoća od 27 funti, i izduženja na pauzu od 8%. Dobra držanje boje, odolijeva se krvari. Dobra držanje boje, odolijeva se krvari. Maskirna traka razvijena je posebno kako bi se zaštitilo okolne površine od prekomjernog odmora, pružaju čiste boje boje i lako se i čisto uklonite. To je jedna od najpopularnijih kaseta za opće namjene 3 M-a i vrši se iznimno dobro u većini zatvorenih aplikacija, što se pokazalo posebno korisnim u prozoru i proizvodnji vrata. Dizajniran za upotrebu u srednjim operacijama zasebne temperature. Prirodne gumene ljepljive obveznice dobro za metal, drvo i obojene površine i nudi čisto uklanjanje. Traka osjetljiva na tlaku za maskiranje, držanje, paket, brtvljenje i označavanje. Tkaninska traka za širenje opće namjene 234 je višenamjenska traka za maskiranje krep koja radi dobro - bez klizanja - u općim slikarcima i radu bojama na temperaturama do 250 ° C / 121 ° C za do 30 minuta. Dizajniran za upotrebu u srednjim operacijama zasebne temperature. Također sadrži dovoljno zatezne snage da bi se koristila u mnogim aplikacijama za učvršćivanje, zaštitu i paket. 3 M industrijska ljepila i kasete uključuju proizvode specifične za aplikaciju koji pružaju izdržljivost, snagu i posebne karakteristike kao što su temperaturna otpornost i kratkotrajna i dugoročna zaštita. Crepe Backing Backing u skladu s nepravilnim površinama i oko uglova. Od proizvođača Scotch® traka za maskiranje opće namjene 234 pruža dobru trenutno adheziju koja se zalijepi na širok izbor površina i idealan je za nekritičnu maskiranje boja, držeći, brtvljenje, brtvljenje i označavanje. 3 M brend, preko hiljada proizvoda, predstavlja konzistentnost, vrhunsku kvalitetu i vrijednost. TAPE ručne suze za aplikaciju bez alata. Maskiranje trake 234 može se certificirati za ASTD-D6123 / D6123 M97. Tkanina za maskiranje opće namjene 3 M 234 sadrži snažnu podršku i manje agresivno ljepilo. Ova vrpca dobro se obveznica za papir, metal, drvo i obojene površine s pouzdanim držanjem. Podloga, obično krep papir, može se udružiti sa zakrivljenim i nepravilnim površinama. Više od jednog veka 3 M je primijenila inovacije i tehnologiju za poboljšanje života naših kupaca i podržavajući svoje poslovne ciljeve. Teretna suza na papiru, nudi umjerenu konformabilnost oko uglova i preko nepravilnih površina, dok gumeni ljepilo za ljepilo odmah i nudi odgovarajuću državnu snagu koja se uklapa u podizanje i uvijanje, dok se uklanja čisto i lako s površine. Crepe Backing Backing u skladu s nepravilnim površinama i oko uglova.

Više detalja

Izbor kupaca

Maskiranje, papir, zeleno

KM 1.67

✅ Maskiranje trake, papir, zeleno ✅ Dužina trake : 60 m ✅ Izduživanje trake : 0% Debljina trake : 5,5 mil ✅ Širina vrpce : 1 in ✅ Maskiranje trake, papir, zeleno ✅ Dužina tra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.