• Nedavno
Tapecase 1.5-5-VF08B dvostruka kaseta za presvučenu kapu, 1,5 inča x 5 m

Tapecase 1.5-5-VF08B dvostruka kaseta za presvučenu kapu, 1,5 inča x 5 m

Zahvalnost:
KM 2.51

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajniran za brtvljenje industrijskog nivoa, jastuke i brtvenje. Prikladan za upotrebu u automobilu, HVAC, električnu, vremensku upotrebu i opću industrijsku industriju. Struktura zatvorene ćelije odolijeva apsorpciji vode. Stvara trajne dvostrane obveznice. 3 M preferirani pretvarač : Tapecase je preferirani pretvarač 3 M; 3m je udružio sa Tapecase kako bi njihovi proizvodi na raspolaganju u većim asortimanom veličina, tako da kupci mogu koristiti vrpcu u raznim aplikacijama. TAPECASE VF08 B traka je crna, dvostrana vinilna traka za pjenu koja se koristi za formiranje stalnih obveznica. Izgrađen sa zatvorenom staničnom strukturom, ova traka je najprikladnija za pružanje brtvljenja industrijskog nivoa, jastuke i brtvenje dok se opire apsorpciji vode. Ova se vrpca obično koristi u automobilskoj industriji automobila, HVAC-a, električne i vremenske izolacije. Nosač zatvorene ćelije vinilne pjene sa akrilnim ljepilom. Dobar jastuk, konformativna, fleksibilna, vremenska i otporna na otapala s internom čvrstoćom pjene.

Više detalja

Izbor kupaca

Maskiranje, papir, zeleno

KM 1.67

✅ Maskiranje trake, papir, zeleno ✅ Dužina trake : 60 m ✅ Izduživanje trake : 0% Debljina trake : 5,5 mil ✅ Širina vrpce : 1 in ✅ Maskiranje trake, papir, zeleno...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.