• Nedavno
Scotch, 1,41 inča originalna slikarsku vrpcu s više površina, x 60 metara, 2090, 6 rola, plava, 6 stopa

Scotch, 1,41 inča originalna slikarsku vrpcu s više površina, x 60 metara, 2090, 6 rola, plava, 6 stopa

Zahvalnost:
KM 14.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Upotreba površina : Dizajnirana za upotrebu na više površina, poput glatkih ili laganih teksturijskih zidova, obloga, osnovnih ploča, pločica i stakla. Upotreba površina : Dizajnirana za upotrebu na više površina, poput glatkih ili laganih teksturijskih zidova, obloga, osnovnih ploča, pločica i stakla. Nivo ljepila : medij. Performanse : Otporan na UV i sunčevu svetlost. Zatim, nanesite traku na površinu dok čvrsto pritisnete dolje dok idete. Savjeti za uklanjanje : Pričekajte dok se boja ne osuši na dodir prije nego što uklonite kasetu. Podignite kasetu gore tako što ćete je polako povlačiti na sebe, a zatim uklanjajući u uglu od 45 stepeni. Veličina : 1,41 in. Scotchblue Original Pairnes traka je vrpca koja je DIY slikara i profesionalaci voljela više od 30 godina. Savjeti za primjenu : Za velike rezultate boja Provjerite je li površina čista, suva i bez prašine tako da se traka pravilno zalijepi. Održivost : izrađena od 45% obnovljivih resursa; Ljepilo bez otapala; Traka izrađena na mjestu odlagališta Zero-Deporta certificirano za upravljanje energijom (ISO 50001 certificirano), jezgra izrađena sa 70% post-potrošača. I na kraju, neka traka postavlja oko 30 do 60 minuta prije slikanja. Održivost : izrađena od 45% obnovljivih resursa; Ljepilo bez otapala; Traka izrađena na mjestu odlagališta Zero-Deporta certificirano za upravljanje energijom (ISO 50001 certificirano), jezgra izrađena sa 70% post-potrošača. Performanse : Otporan na UV i sunčevu svetlost. Bez obzira da li štitite svoje drvene obloge, obojene zidove, pločicu ili stakleni prozore, ova svestrana više površinska traka može ostati na površinama do 14 dana, a zatim se lako uklanja bez ostavljanja ljepljivih ostataka.

Više detalja

Izbor kupaca

Traka slika • 1 x 50 ft

KM 4.00

14 dana čisto uklanjanje ostavlja iza bez oštećenja ili ljepljivih ostataka Traka za maskiranje osjetljiva na pritisak dizajnirana za najzahtjevnije profesionalne slikare Tipične primjen

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.