• Nedavno
Papir za maskiranje za slikanje i automatsko traka i ljepilo za drapet zaštitni smeđi papir valjani slikari papir za zaštitu automobila Pokrivanje papira za pod (6 valjaka, odvijaju 18 inča duge x 50 stopa duge)

Papir za maskiranje za slikanje i automatsko traka i ljepilo za drapet zaštitni smeđi papir valjani slikari papir za zaštitu automobila

Zahvalnost:
KM 12.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Boja može postojati mala razlika zbog različitih ekrana. Značajke : svaka rola smeđe papirnih traka mjeri oko 18 inča x 50 stopa za širenje veličine i 9,5 x 2,8 inča za veličinu kotrljanja, a dobit ćete 6 role od papira za maskiranje, ukupno 300 metara, dovoljne količine za upotrebu, razmjena i podijelite sa drugima.8 inches for rolling size of each roll Package includes : 6 Rolls of masking paper Notes : Manual measurement, please allow slight errors on size. Pogodno za upotrebu : Naš auto papir za maskiranje boja može se učvrstiti, fiksirati i izrezati u razne oblike za pokrivanje velikih i malih područja, a vi se isključite s filmova, a papir se polako držite površina. 2 u 1 Dizajn : Naši papir za maskiranje papira sa maskiranjem papira i trakom zajedno, koje mogu pokriti i držati se jednom akcijom, brza i jednostavnom zaštitom za većinu površina, štedeći vaše vrijeme i napore. Pogodno za upotrebu : Naš auto papir za maskiranje boja može se učvrstiti, fiksirati i izrezati u razne oblike za pokrivanje velikih i malih područja, a vi se isključite s filmova, a papir se polako držite površina.

Više detalja

Izbor kupaca

Traka slika • 1 x 50 ft

KM 4.00

14 dana čisto uklanjanje ostavlja iza bez oštećenja ili ljepljivih ostataka Traka za maskiranje osjetljiva na pritisak dizajnirana za najzahtjevnije profesionalne slikare...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.