• Nedavno
Usuming Classic Classic Top Woth Božićni dukshrits Casual Labavi Xmas Pulover grafički zvezni duks Crewneck vrhovi

Usuming Classic Classic Top Woth Božićni dukshrits Casual Labavi Xmas Pulover grafički zvezni duks Crewneck vrhovi

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

82% poliester, 18% spandex. Božićna krila dukserica. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Pažnja veličine】 : Molimo pažljivo provjerite grafikon veličine na slici prije kupovine. 【Materijal】 : udobna i super meka tkanina, pulover i vrhovi, savršen poklon za ženske djevojke, supruge ili djevojke. 【Utakmica】 : labava fit dukserica. Možete upariti ove osnovne duge rukave ispod jakne, sa trapericama, gamašima ili suknjom u proljeće, pad i zima. 【Očest】 : Ženski casual vrhovi savršeni su za rad, ured, dnevne, aktivnosti na otvorenom, kupovinu, datume, zabave i bilo koje druge prilike na proljeće, pad i zimu. 【Višebojni uzorak Selecion】 : Naša trgovina nudila su različite boje i obrazac za odabir, učinit će vas da izgledate divno i šarmantno i ugodno za nošenje. Ženska modna božićna tiskana ruka s dugim rukavima, mock masmira modni božićni print dukseric dugih rukava Dugi rukav Dugi rukavac Materijal : kao što se slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo vas da se ne smetate prije narudžbe, hvala!) Težina paketa : 300g Veličina paketa : 38x30x3cm, (Molimo vas da dovedite 1-3 mm Greška zbog ručnog mjerenja.

Više detalja

Izbor kupaca

HOOOOOOWIE B1B HOODIE OAKLEY

KM 21.98

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Klasični pulover sadrži džep za crtanje i džep kenguru i našu ikonični logo na prednjoj strani 100% pamuk Molda

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.