• Nedavno
Paket srebrnih kartica alata za novčanik [1-alat-u-1-pakovanju] + crna kartica za više alata za novčanik [1-alat-u-1-pakovanju].

Paket srebrnih kartica alata za novčanik [1-alat-u-1-pakovanju] + crna kartica za više alata za novčanik [1-alat-u-1-pakovanju].

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zahvaljujući inteligentnom patentnom dizajnu SMART RSQ-a, možete ga koristiti kad god, gdje god situacija to zahtijeva (za uvrtanje stvari, zatezanje vijaka, izrezivanje linija, trake, guljenje voća i povrća i još mnogo toga!) Da se razumijemo, ne možete nositi svoj komplet alata svuda, ali možete koristiti višenamenski alat za kreditne kartice kad god situacija zahtijeva. ?VELIKI PAKET : ? (1) kartica alata za srebrni novčanik (alat 37-u-1 +poklopac rukava +Engleski korisnički vodič +Blister poklon paket)=[1-alat-u-1-paket] + ? (1) Black WALLET multitool kartica (37-u-1 Alat +rukav kartica +Engleski korisnički vodič +Blister Giftable paket)=[1-set-in-1-pack].?Budite spremni kad god situacija to zatraži.

Više detalja

Izbor kupaca

Pila za rupe HSS-G, 32,0 mm

KM 16.20

Može se koristiti u ručnim i uspravnim bušilicama Visoka koncentričnost čvrsta konstrukcija sa trokutastom osovinom Testere za kompas RUKO HSSg koriste se u ručnim i uspravnim bušilic

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.