• Nedavno
Dummy Sigurnosni fotoaparat Kostafektivna kamera savremene kupole za unutarnju i vanjsku hranu

Dummy Sigurnosni fotoaparat Kostafektivna kamera savremene kupole za unutarnju i vanjsku hranu

Zahvalnost:
KM 20.80

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Široka primjena : lažni se može koristiti za zastrašivanje i sprečavanje krađe. Pogodan je za obitelji, trgovačke centre, tvornice i kompanije. Jednostavna instalacija : Nema žica, nema utičnica, samo 2pcs AA baterije (nisu uključene), mogu se ugraditi na bilo koji zid ili strop. Moderni dizajn kupole : sa elegantnim i savremenim dizajnom, pogodnim za unutarnju i vanjsku upotrebu. Isplativo : Koristi se u kombinaciji sa stvarnim monitorom, učinkovit je protiv krađe i može u velikoj mjeri smanjiti troškove sigurnosti. Dizajn : Simulirana kamera ima LED svjetla, a crvena LED lampica bljeskaju (1-2 druge intervale), kao da pravi kamera radi. Široka primjena : lažni se može koristiti za zastrašivanje i sprečavanje krađe. Pogodan je za obitelji, trgovačke centre, tvornice i kompanije. Jednostavna instalacija : Nema žica, nema utičnica, samo 2pcs AA baterije (nisu uključene), mogu se ugraditi na bilo koji zid ili strop. Moderni dizajn kupole : sa elegantnim i savremenim dizajnom, pogodnim za unutarnju i vanjsku upotrebu. Isplativo : Koristi se u kombinaciji sa stvarnim monitorom, učinkovit je protiv krađe i može u velikoj mjeri smanjiti troškove sigurnosti. Dizajn : Simulirana kamera ima LED svjetla, a crvena LED lampica bljeskaju (1-2 druge intervale), kao da pravi kamera radi. Specifikacija : Tip predmeta : Lažni sigurnosni fotoaparat : Crvena LED lampica treperi (interval 1-2 sekunde) Tip baterije : 2 x AA baterije (nije uključeno) Trajanje baterije : 3-6 Mjeseci : cca. 117x70mm / 4.61x2.76inusi : Pogodno za obitelji, trgovačke centre, tvornice, kompanije, etc.npackage lista : 1 Xfake Sigurnosna kamera2 x Proširena cijev2 x vijak.

Više detalja

Item Type:
Fake Security Camera
Material:
ABS
Working Status:
Red led light flashes (interval 1-2 seconds)
Battery Type:
2 x AA batteries (not included)
Battery Life:
3-6 months
Size:
Approx. 117x70mm/4.61x2.76in
Uses:
Suitable for families, shopping malls, factories, companies, etc.n
Package List:
1 x:
Fake Security Camera2 x Expansion Pipe:
2 x Screw:

Izbor kupaca

P3224-V MKII 720P Dome

KM 148.25

Axis P3224V MK II 1.3 Megapikselna mrežna kamera boja 1280 x 720 2,80 mm 10 mm 3,6x optički kabl kupola, nosač nosača Axis nudi tržište # 39; # 39; S Najširi i najsutniji raspo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.