• Nedavno
Liltsdrae držač torbica za automobil, organizatore i skladištenje automobila, nosač nosača automobila, backseat organizator za djecu, veliki kapacitet automobila neto torba za bare zadnje sjedala)

Liltsdrae držač torbica za automobil, organizatore i skladištenje automobila, nosač nosača automobila, backseat organizator za djecu,

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Uživajte u dodatnom prostoru】 Naš organizator automobila između sedišta nalazi se između prednjih dva sjedala, koja mogu pohraniti različite dnevne potrebe poput mobilnih telefona, torbica, novčanika, vodenih boca, grickalica, tkiva, ključeva, grickalica itd., Bez utjecaja na Upotreba upotrebe narukvice za ruku čini vaš automobil uredno. Jednostavno instaliranje】 Naše držač torbice za torbice ne zahtijeva nikakve alate, samo popravite četiri vrpce na ispravan postolje, možete ga učiniti složenim, a možete podesiti i visinu, što je vrlo zgodno. 【Sigurna vožnja】 Možete preuzeti telefon i novčanik iz držača torbice bilo kada i bilo gdje, a bi bilo gdje bez skidanja očiju sa pogona. Istovremeno, stalak za skladištenje automobila između sjedala je i posebna prepreka za sprečavanje djece ili kućnih ljubimaca na stražnjem sjedalu od ometanja vožnje, super mama koje se moraju zaustaviti u trgovini i vlasnicima kućnih ljubimaca koji trebaju uzeti svoje mačke I psi u parku volet će ovu jednostavnu i visokokvalitetnu torbu za povratnu mrežicu za sjedište!. 【Visokokvalitetna antilopska koža】 Ovaj automobilski konzole i organizatori izrađeni od napredne antilopske kože, neće proizvesti štetni plin i neće donijeti nikakav neobični miris na vaš automobil. Razne stavke se mogu lako pohraniti, omogućujući vam da imate uredno i čisto okruženje za vožnju. 【Kompatibilan sa svim automobilima】 Organizator veštačkog kože zadnjeg sjedala može se lako povezati s jednog prednjeg sjedišta na drugi bez prekrivanja konzole ili prskanje unutrašnjosti vašeg automobila. Faux kožna kožna torba dizajnirana je i s rastezljivim tkaninom i podesivim naramenicama, čineći da se ovaj držač torbi kompatibilan sa gotovo svim automobilom.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.