• Nedavno
Rico Industries NBA vezeni Trostruki novčanik od prave kože 3.25 x 4.25 - Slim

Rico Industries NBA vezeni Trostruki novčanik od prave kože 3.25 x 4.25 - Slim

Zahvalnost:
KM 16.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Podstava od umjetne kože. Trostruko zatvaranje. Operite Krpom. 3.25 x 4.25 inča. Crni kožni Trifold novčanik mjeri otprilike 3 inča sa 4 inča. Ukrašena sa izvezenim logotipom u boji tima. Sadrži više slotova za kartice, Slot za prikaz ID-a i džep za novčanice. Funkcionalan novčanik u preklopnom stilu koji čuva stvari na sigurnom i sigurnom. Izdržljiv novčanik napravljen da izdrži opšte habanje. Povjerenje; to nije riječ koja se koristi olako ovih dana. Tokom posljednjih 75 godina, Rico Industries je stekao neusporedivu reputaciju za povjerenje i integritet među svojim kupcima. Rico Industries nosi punu liniju novčanika od prave kože, sintetičke kože i najlona. Odaberite iz reljefni, vezeni, ili laserom urezanim novčanike sve dostupne u novčaniku ili trifold stilu, savršen za počastite poklon, ili za darivanje sa ljubitelj sporta u svom životu. Trifold novčanici od vezene kože Rico Industries imaju lijepo prošiveni logo tima. Trifold dizajn mjere 3.25 "x 4" i uključuje četiri slota za kreditne kartice, novčani džep i slot za licencu. Vaš dan se neće osjećati potpunim bez ovog timskog obožavanja u džepu. Ovi novčanici su napravljeni od vrhunske goveđe kože i imaju utisnut logo vašeg tima na prednjoj strani. Ovo dodaje suptilan dodir na klasičan dizajn novčanik koji čini savršen poklon sebe ili svoj omiljeni sportski fan. Svi naši reljefni novčanici od prave kože šalju se u poklon limenci 5 "x 6.5".

Više detalja

Izbor kupaca

Rico Industries Casual

KM 2.33

Proizvedeno u SADu Vlažna Maramica Čista Veliki poklon stavka za ljubitelje sporta : garantuje da će biti vaš najomiljeniji posjed jer se može pohvaliti grafike privlačnih i upisan sa

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.