• Nedavno
Boxwave Stylus olovkom Kompatibilan je s QSC TouchMix - 8 - AccuPoint Active Stylus, Elektronski stylus sa ultra finim vrhom za QSC Touchmix - 8 - Metalno srebro

Boxwave Stylus olovkom Kompatibilan je s QSC TouchMix - 8 - AccuPoint Active Stylus, Elektronski stylus sa ultra finim vrhom za QSC

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

✍ [ultra fini tip] Ultra precizan tip 2 mm omogućava vam dodir, prelazite i precizno prelazite za vaš dodir - 8, kao da ste koristili pravu olovku. Napominjemo : Accuroint Active Stylus ne podržava odbacivanje dlanstava ili osjetljivost tlaka. Accuroint Activel Stylus iz Boxwave izgleda i osjeća se poput prave olovke! Accloint Active Stylus ne zahtijeva nikakav oblik uparivanja za vaš dodir - 8! Jednostavno pritisnite tipku da biste ga uključili, a Accuroint Active Stylus emitira male elektronske impulse da komuniciraju sa vašim ekranom, omogućujući vam da pišete sa mnogo više prirodnijim pritiskom i položaju pisanja. Accpoint Active Stylus ne zahtijeva nikakav oblik uparivanja za vaš dodir - 8! Jednostavno pritisnite tipku za uključivanje, a Accloint Active Stylus emitira brze elektroničke impulse da komuniciraju sa vašim ekranom, omogućujući vam da pišete sa mnogo više prirodnijim pritiskom i položaju pisanja.? [Bez gnjavaže] Boxwave Stylus olovka kompatibilna sa QSC Touchmix - 8.

Više detalja

Izbor kupaca

Panasonic 711-D7 Stylus

KM 2.33

Ovo je o.e.m Ovlašteni deo Odgovara raznim modelima marke Panasonic OEM dio # 711D7 Marka : Panasonic Ovo je ovlašteni proizvod za novi tržište Odgovara raznim modelima marke Panasonic..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.